„ALO!“ SAZNAJE ŠARIĆEV KUM IMAO UDES! Nebojša Jestrović (49) povređen u saobraćajki kod Užičke Požege

Imao je sreće!

Nebojša Jestrović
Nebojša Jestrović se oporavio od povreda, Foto: Privatna arhiva/Alo

- Jestrović je tog dana krenuo u Crnu Goru, u Pljevlje, ali je na magistrali došlo do sudara. Nezgoda se dogodila baš na njegov rođendan. On je bio ugruvan, ali se oporavio, dok je automobil još na popravci - kaže izvor “Alo!”.

Jestrović se juče pojavio u Specijalnom sudu u Beogradu u kojem su Šarić i još 17 osoba optuženi za pranje 22 miliona evra. Suđenje je odloženo jer je izostao Oliver Dojčinović, Šarićev advokat po službenoj dužnosti. Sudija Siniša Petrović saopštio je da je 45 minuta pre početka suđenja u sud stigao dopis u kojem ih je Šarićev advokat obavestio da ne može da dođe, jer je povredio desnu nogu.

Darko Šarić i Nebojša Jestrović
Prijatelji od detinjstva, Nebojša Jestrović i Darko Šarić Foto: Privatna arhiva, Alo

- Advokat Dojčinović je poslao dopis iz Kliničkog centra „Bežanijska kosa“ u kojem se navodi da je povredio desnu nogu prilikom dizanja teškog predmeta - rekao je sudija Petrović i dodao da je u sud stigao izveštaj o povredi lekara s ortopedije.

Nisam prao novac

Nebojša Jestrović je ranije pred Specijalnim sudom negirao da je njegova firma učestvovala u pranju para za Darka Šarića, navodeći da je novac stigao iz legalnih fondova stranih banaka. Jestrović je na suđenju negirao navode optužnice da je upravljao svim Šarićevim firmama, i dodao da je jedino bio suvlasnik firme „Municipijum S“, dok u ostalim firmama nije bio ovlašćeno lice.

- Bio sam direktor u „Futuri plus“, koja je bila na vetrometini zbog gospodina Caneta (Stanka Subotića), i još da sam upravljao svim Šarićevim firmama, onda je trebalo da budem kandidat za premijera - rekao je Jestrović na suđenju 2011.

Sud je potom privremeno razdvojio postupak protiv Jestrovića, kako bi se veštak neurolog izjasnio o tome da li je on sposoban da prati suđenje. Na predlog Jestrovićevog advokata Dejana Lazarevića, taj deo suđenja je, zbog zaštite ličnosti njegovog klijenta, bio zatvoren za javnost. Postupak protiv njega je privremeno razdvojen, pa su ostali napustili sudnicu. Kako „Alo!“ saznaje, veštak je izjavio da je Jestrović sposoban da prati proces.

Sudija Siniša Petrović je juče naglasio da je u višegodišnjem procesu za pranje para bilo zakazano 139 suđenja, od čega je 118 održano, a 21 odloženo. On je posebno zamerio odbrani i okrivljenima da su oni odgovorni što 21 pretres nije održan. Međutim, Jestrović je izjavio da to nije tačno i da je čak 12 suđenja odloženo na zahtev suda. Suđenje se nastavlja 18. februara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi