POSLEDNJE FOTOGRAFIJE UBIJENOG NA BANOVOM BRDU! Nebojša je samo par dana pre ubistva slavio sa ženom i sinčićem (FOTO)

Nebojša Marković (38) koji je brutalno likvidiran ispred kuće na Banovom brdu, samo nekoliko dana pre ubistva bezbrižno je slavio sa porodicom Novu godinu i slike postavljao na društvene mreže.

Nebojša Marković
Nebojša Marković, Foto: Printscreen/facebook

Marković je na svom Fejsbuk profilu postavio praznične fotografije, koje su bile i poslednje objavljene, na kojima se videlo da je raspoložen, sa čašom šampanjca, pored jelke, nasmejan, u krugu porodice.

STRAVIČAN SNIMAK UBISTVA NA BANOVOM BRDU Ubica u beloj jakni izvukao pištolj i pucao mu u glavu dok je rasklapao dečja kolica (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Brat Markovića, sveštenik Slaviša Marković iz Šapca, rekao je da se Nebojša kobnog jutra spremao da sa porodicom krene u njihovo rodno selo Uzovnica.

Nebojša je likvidiran ispred zgrade u kojoj je živeo sa porodicom, u trenutku kada je sklapao kolica za bebu ispred svog automobila.

 

Na uznemirujućem snimku sa nadzornih kamera, koji je naš portal objavio, vidi se da je ubica prišao Markoviću, hladnokrvno se osmehnuo i ispalio nekoliko hitaca u njegove grudi, a potom i jedan u glavu.

Policija je, zbog sumnje da je on ubica, raspisala potragu za Čabom Derom iz Čantavira kod Subotice, čije se ime već povezuje sa nekoliko likvidacija.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi