Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Petar Nikolić (54) osumnjičen da je ubio Ota Černjaka (54)

* Komšije a ubicu kažu da se doselio u Horgoš, ali im nije jasno zbog čega se ubijeni Oto družio sa njim, jer se znalo da je Petar poznat policiji zbog krađa

* Priča se i da su se njih dvojica posvađali jer je komšija pomenuo njegovu ženu

Komšije tvrde da su ga sretali i pre hapšenja, a nakon ubistva, u blizini kuće Ota Černjaka i u kafani gde je razgovarao sa meštanima bez ikakvih nagoveštaja o krvavom piru koji je počinio.

Komšijama je bilo čudno što Ota nisu videli nekoliko dana, mada su njegovog ubicu viđali i dalje.

Pročitajte još:

- Oto je bio mirna osoba. Dobar komšija. Sam je živeo u kući, u dvorištu je uvek imao puno sitnih životinja. Često su mu dolazili poznanici i viđali smo i čoveka koga su uhapsili. Nismo ga upoznali, ali smo pretpostavljali da zajedno nešto rade. Pričaju ljudi po Horgošu da su se njih dvoje posvađali jer je komšija pomenuo njegovu ženu. Čuli smo i da Nikolić ima ćerku, Oto ima majku i brata, ali oni žive u Nemačkoj - kažu komšije.

Horgošani su zgroženi ovim ubistvom. Za ubicu kažu da se doselio u Horgoš, ali im nije jasno zbog čega se ubijeni Oto družio sa njim, jer se znalo da je Petar poznat policiji zbog krađa. Komšije su od sugrađana čule i da je Nikolić u Srbiju doselio iz Bosne i da Horgoš nije njegovo prvo mesto prebivališta.

Policija je po otkrivanju tela vrlo brzo razrešila zločin i uhapsila Petra Nikolića. Određen mu je pritvor do 48 sati i biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Sigurno će nadležni stupiti u kontakt sa bratom i majkom pokojnog komšije jer treba naći način da se posle njegove smrti zbrinu životinje kojih je imao puno u dvorištu. Nisam poznavala čoveka koji ga je ubio, ali znam ko je, stalno je dolazio, kao da je živeo kod njega - zaključila je komšinica ubijenog Ota Černjaka.

Podsetimo, ubijeni čovek je bio pretučen na smrt, navodno vezan za stolicu, sa rukama vezanim selotejpom, modar i neprepoznatljiv od udaraca drvenom palicom koje mu je zadao dotadašnji prijatelj.

Tragičnom završetku života Ota Černjaka 11. septembra prethodila je svađa. Sukobili su se verbalno, a onda je Nikolić odjednom narsnuo na Černjaka i posle prvog udarca ga je vezao i nastavio da ga batina.

Naređena momentalna evakuacija! Naši turisti u panici! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 18:33 Užas! Požar, Foto: Youtube printscreen Požar koji je jutros izbio u šumama u blizini sela Keri i Agalas na grčkom ostrvu Zakintos besni izvan kontrole, a oba sela su evakuisana, javlja agencija ANA. Evakuisano je i oko 120 turista iz obližnjeg hotela, prenosi portal Katimerini.

Od teških povreda Oto je preminuo, a Petar Nikolić je napustio kuću. Prilikom hapšenja nije pružao nikakav otpor.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!