Jelena Marjanović
Facebook
Jelena Marjanović

Alo!

Jelena Marjanović, Foto: Alo!

Dragoje Milinković, koji se u anonimnom pismu dostavljenom sudu navodi kako ubica Jelene Marjanović,  izneo je svoju stranu priče!

Naime, tokom iznošenja odbrane Zorana Marjanovića, jedinog optuženog za brutalno ubistvo supruge Jelene, stiglo je anonimno pismo koje je sudija pročitala, u kome kao ubica imenuje Dragoje Milinković, dok je Zoranova majka, Zorica, navodno, naručila od njega brutalnu smrt svoje snaje.

Milinković, koji se u pismu navodi kao svirepi zločinac, ekskluzivno je objasnio o čemu je zapravo reč i oštro demantovao te navode.

Ključna informacija - Jelena Marjanović nije jedina žrtva! Ima ih još!

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 06.11.2019. 11:25 Ubica Milinković je već robijao, tvrdi anonimni pošiljalac. Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva Sadržaj misterioznog pisma u kom se tvrdi da je ubica pevačice Jelene Marjanović Dragoje Milinković iz Priboja koji je Alo juče eksluzivno preneo, šokirao je javnost u Srbiji!

"Napravili su mi pakao od života. Nisam ubio Jelenu, niti sam je poznavao, kao ni tu celu familiju. Nisam bio uopšte u Borči do 2018. godine. Pismo je poslala moja bivša supruga, koja želi da mi napravi pakao od života. Razveli smo se, ali mi već godinama smešta zbog podele imovine" navodi Milinković.

Naime, on tvrdi da je sa bivšom surpugom bio u braku od 1999. do 2012. godine, a da su na sudu zbog podele imovine, kao i njenog pokušaja njegove otmice i navodnog nasilja u sudnici, za koje ga je ona optužila.

Pročitajte još:

"U sudu u Kruševcu protiv nje vodim postupak zbog otmice i pokušaja ubistva. Trojica muškaraca su me otela 2015. godine i mučila, udarala pištoljem u glavu, nakon toga sam ležao u bolnici. Ona me je tužila da sam je u sudnici davio šalom, što je potpuna neistina. Imam svedoke za sve, a za koji dan imamo ročište oko podele imovine", objašnjava Milinković.

Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala poruke

Vladimir Marković,Alo

Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala poruke , Foto: Vladimir Marković,Alo

"Delovi pisma koje je stiglo u Palatu pravde jesu istiniti, poput onih da sam imao probleme sa zakonom u Švajcarskoj, ali to se odnosi na neplaćanje tamošnjeg poreza, ni govora nema o teškim zločinima. Ne krijem da sam snosnio poseldice zbog utaje poreza u Švajcarskoj. Imao sam preduzeće od 150 radnika, naravno da je i sa njima bilo problema za koje sam ja, kao odgovorno lice morao da, logično, odgovaram, ali tvrdim: nikada nikoga nisam ubio", ističe Milinković.

Što se tiče dela pisma u kojem se navodi da se on krajem 2015. godine doselio u Beograd, što se poklapa sa vremenom ubistva Jelene Marjanović on kaže da je u srpskoj prestonici živeo 2016. godine, ali kratko i to u periodu nakon ubistva pevačice iz Borče.

Bonus video: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!