Hitna pomoć
Alo!/ Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

Ilustracija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Povrede opasne po život zadobio je od udaraca tupim predmetom, najverovanije su u pitanju motke, kojima je suparnička grupa bila naoružana.

Pročitajte još:

 

Nesrećni momak je u besvesnom stanju prevezen u bolnicu, gde je zbrinut i hitno operisan na odeljenju neurohirurgije, ali je njegovo stanje i dalje veoma teško.

Sukob dve grupe navijača je izbio zbog toga što su prekrečeni grafiti jednih, pa je usledila reakcija drugih, što je dovelo do krvavog obračuna koji je trajao nekoliko minuta u kojem su, pored teških povreda pmenutog navijača Zvezde, još nekolicina njih završili sa razbijenim glavama i prelomima.

 

Sukobi frakcija navijača Zvezde i Partizana zaoštrili su se poslednjih godina, ne bira se ni mesto ni vreme, a ono što je najfrapantnije - nije ni bitno da li se to dešava na dan utakmice, pa se dešavaju ovakvi sukobi kao što je bio ovaj u novim Banovcima.

Podsećamo da je nedavno, u tuči Delija i Grobara u Bijeljini, na smrt pretučen 30-godišnji navijač Partizana, a život je u sličnim okolnostima izgubio i 18-godšnji Demir Jukić u pucnjavi tokom sukoba u novobeogradskom bloku 60 početkom juna prošle godine.

 

 

Komentari (4)

nedjo

14.10.2018 18:16

samo nek se ološ tamani medjusobno

slađa

14.10.2018 20:24

Ovo ludilo među navijačima mora da prestane. Klinac ima samo 19 godina.

Ђапе

14.10.2018 22:17

издржи брате!

Laki

15.10.2018 08:20

Neznam zasto kazete navijaci, huligani i kriminalci je pravi naziv, navijaci su casne osobe navijaju i bodre svoj klub ne ubijaju se