Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Silovanje, Foto: Shutterstock

Da stvar bude gora, ona je svog brata po majci, iz njenog prvog braka, Dejana S.(34) upoznala pre nekoliko godina. Pravi pakao za nju počinje kada je otišla u posetu Dejanu i njegovoj supruzi Jasni, koji žive u drugom gradu.

Sve što je usledilo bilo je strahota. Jer, Natašu su seksualno zlostavljali brat kog je tek upoznala i njegova supruga. Silovanje nije bilo jedino čemu je bila izložena.

Dejan je brutalno tukao, gušio, udarao, nije se zaustavljao dok nije video da je sva krvava. Nije joj dozvoljavao da se vrati kući gde su je čekali muž i dve ćerkice od 10 i 11 godina i petogodišnji sin.

Tražio je, kako pišu Večernje novosti, da podnese zahtev za razvod braka, da napusti muža i decu i da uzme njegovo prezime. Slušala je zastrašujuće pretnje - ako bilo kome kažeš nešto, ode ti glava, stradaće ti deca. Verovala je tim pretnjama jer se bavio kriminalnim poslovima.

- Tog dana me je uhvatio za kosu, počeo je da mi udara glavu o zid, nazvao me je progrdnim imenima, a snajki je pokazao da zatvori prozore i navuče zavese. Odvukao me je u krevet, počeo da me udara pesnicamagde god je stigao, da me guši, ja sam počela da krkljam - ispričala je Nataša kroz plač i nastavila:

- Odvukao me je u kupatilo udarao mi glavom o zid, kad je video krv, stao je. Naterao me je da brišem krvav pod, ali sam se onesvestila. Kada sam došla svesti, Dejan nije bio kod kuće. Onda je i snaja otišla do prodavnice - priča ona.

Kako dodaje, taj trenutak Nataša je iskoristila za svoj beg u slobodu. Otrčala je kod komšija, čija je kuma socijalna radnica i oni su joj pomogli.

Uputili su je na Savetovalište i u Sigurnoj kući je već dva meseca.

Sada se redovno viđa sa porodiciom i decom. Odlazi kod psihologa na terapije. I dalje živi u stalnom, parališućem strahuu da će Dejan da ispuni pretnje i da će je kad - tad naći.

Komentari (6)

sss

06.09.2018 13:00

Какве нелогичности, свашта. како то брат по мајци из првог брака, а млађи од ње. Баш пишете глупости

Milos

06.09.2018 15:37

@sss - Sve za preglede, ne kapiraju da ce jednog dana svi odgovarati pred narodnim sudom zbog ovih gluposti... Lomace i javna vesanja izgleda nedostaju srbiji...

Pedja971

06.09.2018 15:10

Nista nerazumem. I šta sad. Dobila je batine,silovali je i nalazi se u sigurnoj kući umesto u svojoj sa mužem i decom i nema nikakve prijave za brata i snaju i živi u strahu. Zaista nerazumem,ovo je ili idiotizam ili laž.

mi

06.09.2018 18:19

Neka novinarka hoce da primeni nove zakone o pravima zene na polu- brata ,sa kojim se spori za imovinu.Onda mora i da laze malo.

Srdjan

06.09.2018 22:06

Kakve bre ovo nebuloze pišete?