Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

*Prevrnuo se traktor kojim se prevozila tročlana porodica

*Na njega bile zakačene dve prikolice

*Radmilu (70) priklještila kola puna tovara

 

Porodična tragedija kod Kruševca! Supružnici Dragan (68) i Radmila (70) Gligorijević iz sela  kod Kruševca poginuli su, a njihova ćerka Lidija (40) povređena je kada se prevrnuo traktor kojim su išli po seno! Prema rečima meštana, sumnja se da je Draganu pozlilo jer je imao ozbiljne probleme sa srcem i trebalo je da ide u Beograd na ugradnju stenta, koju je često odlagao zbog posla.

Pročitajte još:

Tragedija se dogodila u nedelju popodne u selu Vratare, kada je traktor na kojem se nalazila porodica sleteo s puta, a zatim se i prevrnuo. Dragan i Radmila poginuli su na licu mesta, a njihova ćerka Lidija uspela je da iskoči i prošla je samo s povredama. Meštani Vratara sumnjaju da je Draganu, koji se nalazio za volanom, pozlilo.

- Ovo je tragedija kakvu ne pamtimo. Veoma nam je žao Gligorijevića jer su vrlo vredni i celi život su se mučili i snalazili. Za traktor su zakačili dve prikolice i krenuli po seno. Kada su u povratku došli do nekog uzvišenja, dok su ga prelazili, došlo je do tragedije. E sad, to brdo nije tako veliko, prešli su ga i nastavili prema reci, međutim, traktor je tada sleteo i prevrnuo se. Ne znamo kako! Dragan je samo odjednom ispao iz traktora i pao na zemlju. Kada je to videla, ćerka Lidija je odmah iskočila iz traktora i takođe pala na zemlju, a kola puna tovara pala su preko jadne Radmile i priklještila je. Dragan i Radmila su bili mrtvi, a Lidija je neko vreme ležala u nesvesti. Kada je došla sebi, ustala je i otišla do oca, koji je već bio mrtav i položila ga je na traktor, međutim, do majke nije mogla da dođe - kaže jedan od meštana, koji je želeo da ostane anoniman, i dodaje:

Ćerka Lidija ostala sama

Prema rečima meštana, Gligorijevići su vredna i poštena porodica, koja se bavila poljoprivredom, a često im je pomagala ćerka.
- Imaju ćerku Lidiju. Ona nije udata, bili su njih troje sami. Kako će ona sad i šta će s tolikom zemljom? U sekundi je ostala bez oba roditelja. Lidija je zaposlena u jednoj firmi, ali često je pomagala svojima. Tako je bilo i ovog puta, krenula je s njima po seno - kaže Lidijina komšinica.

- U selu se sumnja da je Draganu pozlilo i da je ispao iz traktora, a da se zatim traktor i sam prevrnuo. Dragan je imao velikih problema sa srcem i trebalo je da ide u Beograd da to reši, da mu ugrade stent. Međutim, on je to stalno odlagao jer, znate, imao je puno posla. Išao je logikom: “Ajde da prvo odradim ovo, da odradim ono, da završim sa senom“, pa nikako to da reši. I, eto, došlo zlo po svoje. To se priča po selu, a da li je to zaista tačno, ne znamo - priča naš sagovornik.

Ekipa „Alo!“ pozvala je porodicu Gligorijević, a na telefon se javio Draganov rođeni brat po majci.

Prevrtanje traktora, traktor

Alo.rs

Prevrtanje traktora, traktor, Foto: Alo.rs

- Verujte mi, ne znamo ništa, u šoku smo. Evo, upravo sam krenuo za Kruševac, tela su na obdukciji. Lidija je u šoku, ne zna jadna šta ju je snašlo. To je sve što mogu da vam kažem - kratko je rekao Draganov polubrat.

Tela nesrećnih Gligorijevića odneta su na obdukciju da bi se utvrdilo kako su preminuli, a još utvrđuje kako je došlo do tragedije koju selo ne pamti. 

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!