Audi, hapšenje
Alo/ Vladimir Marković
Audi, hapšenje

Alo/ Vladimir Marković

Foto: Alo/ Vladimir Marković

* Više javno tužilaštvo u Jagodini odredilo je zadržavanje S. T., nastavnika nemačkog jezika Osnovne škole "Rada Miljković" iz Jagodine

* Osumnjičeni je od početka školske godine, pa do 27. septembra, polno uznemiravao učenice 

* Za ovo je zaprećena kazna od 10 godina

Osumnjičeni je od početka školske godine, pa do 27. septembra, polno uznemiravao učenice navedene škole govoreći im da su kurve, da bi dečaci trebalo da skaču na devojčice, kao sto on skače na svoje koleginice i da je odeljenje je*arnik - mediji prenose reči izvora.

Muškarac (20) je klao sve dok nije umrla u najgorim mukama! Policija se skamenila kada je počeo da govori!

AUTOR: Pink/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 02.10.2019. 08:56 - 02.10.2019. 09:05 Pavle Tomić (20) brutalno je ubio svoju majku Tatjanu (56) u iznajmljenom stanu u Gračaničkoj ulici u Kaluđerici. Kaluđerica, kuća u kojoj je sin ubio majku, Foto: printskrin/TV Pink Osumnjičeni je nožem više puta ubo majku u grudi, a zatim je nesrećnoj ženi prerezao vrat.

Tu nije bio kraj gadostima ovog bludnog nastavnika. On se sumnjiči i da je dvema maloletnim učenicama rekao da "stoje kao kurve", a jednu devojčicu je i dodirivao po zadnjici.

Nastavnik se tereti za polno uznemiravanje, za šta je zaprećena kazna od dve do deset godina. Istraga o ovom slučaju je u toku.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: HELENA IMA 4 GODINE I TUMOR NA MOZGU! HITNO POTREBNA POMOĆ!

Za braunile misli da su igračke, a kada je zasvrbe ožiljci na telu mama Katarina i tata Radovan joj kažu da je ujeo komarac!