Tragedija
Facebook/ Privatna arhiva
Tragedija

Facebook/ Privatna arhiva

Tragedija, Foto: Facebook/ Privatna arhiva

Branka Jovičin (30), nastavnica matematike iz sela Kruščica kod Bele Crkve, poginula je kada je automobilom sletela s puta i udarila u stub! Njena dvomesečna ćerka, koju je vodila na vakcinu, srećom je preživela, a posle udesa je zbrinuta u bolnici!

Tragedija se dogodila u sredu oko 17 sati u Ulici Jovana Popovića u Beloj Crkvi, kada je „sitroen pikaso“ sleteo s puta.

- Sumnja se da je nastavnici pozlilo i da je zbog toga sletela s puta. Od siline udarca teško je povređena i preminula je na mestu nesreće. Sa njom je u automobilu bila mlađa ćerka koju je vodila na kontrolu, dok je starija ostala kod kuće. Na povratku u Kruščicu dogodila se tragedija - navodi izvor blizak istrazi.

Prema rečima rođaka, Branka je rodom iz Novog Sada, ali preselila se na svoju dedovinu u selo Kruščica na samoj granici sa Rumunijom.

- U Novom Sadu je završila fakultet, dok je u Osnovnoj školi „Sava Munćan“ u Kruščici dobila posao nastavnice matematike. Pre dva meseca se porodila. Bila je u srećnom braku i činilo se ništa tome neće isprečiti. Lekari su pokušali da je ožive, ali joj nažalost nije bilo spasa - navodi jedan rođak.

Pročitajte i:

Brankina komšinica kaže da im se nikada nije žalila da ima zdravstvene probleme.

- Živela je sa mužem, decom, svekrom i svekrvom. Muž Zoran je policajac. Za Branku imam samo reči hvale i svi smo u šoku. Koliko ja znam, vodila je bebu na vakcinu - tvrdi komšinica.

Kako saznajemo, beba je prebačena u bolnicu, ali još nije poznato kakve povrede ima.

Branka se oglasila na Fejsbuku uoči drugog porođaja. Na fotografiji od 18. aprila bila je u odmakloj trudnoći, dok je u rukama držala stariju ćerku i podizala je uvis. Ostavila je dve ćerke i supruga Zorana.

Bebica neće ni zapamtiti majku!

Branka je sahranjena juče na lokalnom groblju u Kruščici. Veliki broj rođaka, prijatelja i meštana okupio se oko 14 sati da nastavnicu isprati do njene večne kuće.

- Ovo je strašno, dva mala deteta ostala su bez majke. Bebica je neće ni zapamtiti. Nisam ih poznavala, ali išla sam na sahranu! Srceparajuće je... Nema ko se nije isplakao - rekla nam je meštanka Kruščice.

Pročitajte još: