Šuma
Tanjug/Filip Krainčanić

 

Šuma

Tanjug/Filip Krainčanić

Šuma , Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

- Već dugo se priča da se u toj šumi, u delu sa borićima, skupljaju sekte. Nismo verovali sve do danas, dok nismo zatekli zmiju kojoj su izvađeni organi, ostavljenu na stolu, a oko nje bile su rukavice i tek ugašena vatra (bili su jutarnji sati) - priča čitateljka.

Telo je u fazi raspadanja! Pronađen muškarac u Nišavi, razlog smrti i dalje misteriozan!

AUTOR: Alo.rs/Blic.rs DATUM I VREME: 20.10.2019. 13:43 Njegov nestanak policiji je prijavila porodica početkom oktobra. Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza U koritu reke Nišave, u reonu Niša, juče je pronađeno telo Radoslava P. (85) iz Niške banje. Njegov nestanak policiji je prijavila porodica početkom oktobra.

Kako kaže, niko za ovaj problem nije prihvatio odgovornost, jednostavno, slučaj je samo bizaran i zastrašujuć.

- Obratili smo se navodno nadležnim institucijama koje nisu imale odgovor, nego su nas prebacivali jedni na druge. A ja kao ljubitelj životinja i roditelj malog deteta, i kao neko ko svoje vreme često provodi u tom delu, smatram da javnost treba ipak da bude upoznata - upozorava ona.

Kako kaže, posebno je sumnjiva okolnost to što u ovom periodu zmije ne mogu tek tako da se nađu u prirodi. I ranije su u raznim mestima širom Srbije mogle da se nađu mrtve i mučene životinje, obično psi ili mačke, sa sektaškim potpisima.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ