Jelena Krsmanović Marjanović
Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi
Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Vidovnjak smatra da Jelena Marjanović zrtva kriminalaca, Foto: Privatna arhiva

* Vidovnjak Zlatko Šumadijski tvrdi da je Jelenu Marjanović ubio narko-kartel

* On ističe da pevačicina svekrva nema veze sa zločinom

* Smatra da anonimnom pismu koje je stiglo u sud ne treba pridavati nikakav značaj

Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao „kosmajski vilenjak“, tvrdi da je pevačicu „Granda“ Jelenu Krsmanović Marjanović ubio narko-kartel! On tvrdi i da se ubica kreće u trouglu Švajcarska-Austrija-Nemačka! Poznati vidovnjak je isključiv u tvrdnji da Jelenina svekrva Zorica Marjanović nema veze sa zločinom.

Pročitajte još:

- Tvrdim i garantujem da ona ne bi ubila majku svog unučeta i da ne bi unesrećila svog sina. Tvrdim i dalje da iza ubistva pevačice stoje narko-kartel i možda umešanost čitave porodice u neke nedozvoljene poslove. Da se ne lažemo, opšte je poznata stvar da na estradi ima i trgovaca, i konzumenata droge, i raznih opijata, a u sprezi sa velikim narko-kartelima i ljudima iz kriminogene sredine - kaže za „Alo!“ vidovnjak iz Mladenovca!

Zlazko Šumadijski poznatiji kao kosmajski vilenjak

facebook

Zlatko Šumadijski poznatiji kao kosmajski vilenjak tvrdi da se klupko u vezi ubistva Jelene polako odmotava, Foto: facebook

On se osvrnuo na anonimno pismo koje je u Više sud stiglo iz Švajcarske, a u kojem je Dragoje Milinković (44), poreklom iz Priboja, demantovao bilo kakvu vezu sa zločinom, tvrdeći da mu je sve napakovala bivša supruga, sa kojom se spori zbog imovine. U pismu se navodi da je ubistvo naručila Jelenina svekrva zbog svađe jer se pevačica odrekla očeve imovine. Zlatko podseća i da je za naš list uradio foto-robota ubice Jelene Marjanović.

Pevačicu ubio neko blizak

Vidovnjak Zlatko Šumadijski je u novembru 2017. ekskluzivno za „Alo!“ uradio crtež pevačicinog ubice i prognozirao da će monstrum biti uhapšen u februaru ili martu te godine. - Kada sam pogledao Jelenine oči na jednoj od njenih fotografija, javila mi se vizija ubice. To je bilo iznenada i odmah sam nacrtao njegovo lice. To je neko blizak Marjanovićima, moguće je čak da im je rođak. Tunjav je, ali podmukao i perfidan - rekao je vidovnjak.

 - Setimo se da sam pominjao da ubica ima veze sa Švajcarskom i da se kreće u trouglu Švajcarska-Austrija-Nemačka. Ovo pismo ima smisla samo donekle i otkriva neke detalje. Gluposti su da je Jelenina svekrva naručilac zbog nekakvog Jeleninog nasledstva, kojeg se ona navodno odrekla! To je pisao neko vrlo neinteligentan ili je ovo tako neka glupa, neinteligentna, odvratna podmetačina i budalaština. Ko bi uništio porodicu svoga sina i izvor prihoda čitave kuće? Da je Jelenina svekrva doista zla vračara, veštica? - naglašava sagovornik „Alo!“.

Zlatko Šumadijski smatra da tom anonimnom pismu ne treba pridavati nikakav značaj.

Zoran Marjanović je izjavio da je Jelena primala poruke

Vladimir Marković,Alo

Tvrdi da Zoran Marjanović ne stoji iza ubistva supruge, Foto: Vladimir Marković/Alo

- To je glupost i budalaština. Neko se ovde igra našom inteligencijom i vređa dostojanstvo nas građana, dostojanstvo članova te porodice Marjanović, kakvi god da su. Ali najviše vređa pokojnu Jelenu i nepravdu učinjenu njoj, koja je svakim danom sve veća. Neko da hoće, ovo bi bilo davno rešen slučaj - navodi on.

Zorica Marjanović nije imala interes da ubije snaju

E-stock, Miloš Rafailović

Zorica Marjanović nije imala interes da ubije snaju, tvrdi vidovnjak, Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

Potom je analizirao lik Dragoja Milinkovića, koji je u pismu označen kao ubica.

- Po očima tog čoveka, koji kaže „da mu je žena namestila sve to u vezi sa Jelenom Marjanović“, mogu da kažem da nije nimalo sladak i dobar.

Poznato kad prodor jakog hladnog talasa čeka Srbiju - iznenadićete se!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.11.2019. 17:06 Na Jadranu se ne očekuju ni učestali udari jake i olujne bure, predviđaju meteorolozi.

Naprotiv, veoma je zao i podmukao čovek i mislim da je on trag ka pravom ubici. Ubica ima veze sa Švajcarskom, Austrijom i Nemačkom. Ali iza ubistva Jelene Marjanović ne stoje ni Zoran, ni njegova majka Zorica, barem nemaju direktne veze s tim. Ali pitanje jeste - ko je tu čime trgovao? I ko sada ćuti? - to ćemo videti! Ali da je klupko počelo da se odmotava, počelo je. Pitanje je samo koliko brzo će se odmotavati to klupko. Ili bolje rečeno, koliko će biti interesa da se to klupko brže ili sporije odmota.

Bonus video

Čudo u Manastiru Tumane