Ceca Ražnatović
Rajko Ristić/Alo!
Cecina kuća

Alo!/Vladimir Marković

Cecina kuća ostećena u napadu, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Policija je na tragu nepoznatim napadačima koji su u nedelju rano ujutru automobilima pokušali da provale u vilu folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju. Kako se saznaje, policija je došla do određenih podataka u istrazi i pitanje je trenutka kada će huligani biti uhapšeni.

Pročitajte još:

- Inspektori su na tragu vandalima koji su sa dva mini kupera i jednim karavanom pokušali da razvale ulazna vrata pevačicine vile i upadnu u kuću. Na ulaznim vratima i okolnim stubovima ostali su tragovi farbe automobila prilikom udaranja vozila u vilu, tako da se pretpostavlja da će počinioci ubrzo biti pronađeni i privedeni pravdi - kaže izvor iz istrage.

- Snimci kamera su značajno olakšali posao policiji. Takođe, evidentna su oštećenja na vozilima korišćenim prilikom napada na Ražnatovićevu, tako da se pretpostavlja da će to dodatno pomoći inspektorima u identifikaciji osumnjičenih - dodaje izvor.

Cecina kuća

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Podsetimo, pevačica se u nedelju oglasila povodom napada rekavši da je ovo "namerni vandalski čin" i da očekuje da napadači uskoro budu uhapšeni.

Komentari (1)

zec

02.10.2018 07:59

Tako i treba, da dobiju zasluženu kaznu.