Dragan Amidžić Amidža
021
Dragan Amidžić Amidža

021

Dragan Amidžić Amidža, Foto: 021

Egzekutor je u biznismena pucao iz mraka u klasičnoj sačekuši, ispalivši deset hitaca iz obližnjeg šumarka, a medicinska ekipa Službe hitne pomoći je stigavši na parking u Ulici vojvode Putnika 68b u Sremskoj Kamenici mogla je samo da konstatuje smrt.

Istovremeno se utvrđuje i motiv krvave likvidacije, koja se desila u nedelju oko 20.45 sati na parkingu ispred lokala iznad kojeg je studentski dom privatnog fakulteta, i u kojem je u tom trenutku bilo njegovih stanara. Niko od akademaca, niti od slučajnih prolaznika, srećom, nije povređen.

PROČITAJ JOŠ:

Vozilo "Parking servisa" juče je odnelo sivu "škodu" beogradskih registarskih oznaka, na kojoj su bila vidljiva oštećenja od ispaljenih metaka. Amidžićev blindirani džip BMW u policiju je odvezen još preksinoć, pišu "Novosti".

Amidžić je smrtno pogođen u trenutku kada je izašao iz lokala, u koji je povremeno dolazio da se nađe sa društvom i popije kafu, a znao je da i sam da navrati. Dok je išao prema kolima, odjeknuli su hici. Radnici na obližnjoj benzinskoj pumpi su čuli, kako su rekli, "prasak", ali su u prvom momentu pomislili da neko baca petarde.

Ubistvo vlasnika hotela "Sajam", šokiralo je sve zaposlene, i još ne mogu da poveruju da je Amidžić surovo likvidiran. Za njega kažu da je bio korektan prema radnicima.

Dragan Amidžić Amidža

021

Dragan Amidžić Amidža, Foto: 021

Amidžić je među Novosađanima poznat kao vlasnik aviona "galeb G2", kojim je, leteći veoma nisko, izvodio akrobacije iznad Novog Sada i kupališta Štrand i time uznemiravao građane, a ljubav prema brzoj vožnji krunisana je velikim brojem prekršajnih prijava. Zbog svog nadletanja došao je čak i u sukob sa tadašnjim gradonačelnikom Novog Sada, pišu pojedini mediji.

Policija je protiv njega februara 2014. podnela prekršajnu prijavu jer je tegljačem transporterom došao na Mišeluk, napravio nekoliko krugova, ostavivši iza sebe oštećen kolovoz i zaštitnu ogradu. Tada su sa njim u vojnom vozilu bila još trojica muškaraca.

Posle najnovijih vesti sa Kosova, srpski ministar odbrane odlučio da reaguje!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 07.10.2019. 23:08 Ministar odbrane u Vladi Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za Alo.rs da je Aljbin Kurti posvetio život stvaranju tzv. velike Albanije. Foto: Tanjug/Jovo Mamula "Kada god pomislim da Šiptare ne može da predvodi veći ološ oni me demantuju.

U javnosti su kružile priče da je Amidžić imetak stekao 90-ih godina trgujući naftom, a da je često bio viđen u društvu poznatih kriminalaca, pa i Marka Miloševića, sina nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića.

Hotel "Sajam" kupio je 2005. godine, u čijem su sklopu i neki objekti na Ribarskom ostrvu.

Aprila 2017. godine, Amidžić je imao avio-incident na aerodromu Čenej kod Novog Sada. Iskusni pilot je tada spasao sebe i letelicu, nije bio povređen, a avion je ostao neoštećen.

BONUS VIDEO: