VELIKA AKCIJA U CENTRU BEOGRADA Naoružani policajci pretresaju "Kasinu": U toku potraga za dokazima koji vode do Velje Nevolje

U toku je pretres poznatog kluba "Kasina" na Terazijama u samom centru Beograda

Policija, žandarmerija, specijalci
Policija, žandarmerija, specijalci, Foto: MUP Srbije

Policajci naoružanim dugim cevima vrše pretres Kasine koju je obezbeđivala grupa Velje Nevolje

Kako saznajemo, policija je blokirala i prolaz do "Kasine" i brojne ekipe su u samom klubu i vrše pretres.

U isto vreme policija nekoliko kilometara dalje u luksuznom naselju u centru grada pretresa štek stan i garažu vođe navijača "Alaktraza" koji je uhapšen sinoć i kod kog je pronađeno oružje.

U njegovoj garaži pronađeno je šest automobila a jedan od njih ima i blinkere.

Da li je hapšenje vođe "Alkatraza" Damjana Šobića (36) na neki način povezan sa opsežnom policijskom istragom koja se vodi protiv kriminalne grupe koju je predvodio, pre 20 dana uhapšeni, Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja za sada nije poznato, ali je jasno da je pretres "Kasine" deo finansijske istrage protiv Belivukove grupe.

Pripadnici Belivukove grupe držali su obezbeđenje u "Kasini", ali i brojnim drugim velikim klubovima u Beogradu čiji je suvlasnik Aleksandar Kajmaković zvani Aca Bosanac.

Bosanac je na saslušanju ispričao sve o saradnji sa Belivukom i kako je došlo do toga da mu njegova grupa drži obezbeđenje u kafićima i klubovima.

Podsetimo, policija je poslednja dva dana detaljno pretresala i splav "Fristajler", koji je takođe obezbeđivala Nevoljina grupa.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi