Hapšenje
Profimedia
Hapšenje

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

 

Kako alo.rs saznaje, policija je uhapsila muškarca koji je tokom karnevala koji se održava u tom mestu i na kojem se nalazi veliki broj turista stajao sa strane s nožem u ruci.

Mediji su javili da je dotični mahao nožem, ali iz kraljevačke policijske stanice, koja je nadležna za Vrnjačku Banju, kažu da nije bilo tako.

- Muškarac koji je večeras uhapšen u Vrnjačkoj Banji nije mahao nožem i nije jurio posetioce karnevala koji se kod nas tradicionalno održava. Policija je uočila mladića koji je stajao i u ruci držao nož. Netačna je vest da je mahao nožem i da je pokušao da povredi ljude oko sebe - kaže za alo.rs izvor iz kraljevačke policijske stanice.

Policija je tokom redovnog obilaska promenade primetila muškarca, za kojeg se ispostavilo da je iz Beograda, a koji je u ruci držao nož dok je stajao u masi ljudi.

- Kada su kolege prišle kod njega i uhvatile ga za ruke kako bi mu stavili lisice on ih je pitao zašto ne idu na Kosovo. Opirao se hapšenju - kaže naš izvor.

Inače, večeras je u Vrnjačkoj Banji karneval pratilo preko dvadeset hiljada ljudi.

Komentari (1)

zlatko

22.07.2018 09:08

A sta ce mu nož u ruci? Psihopata i ludak. Dobro što je na vreme uhvaćen dok nije nekog povredio. Sa njim u bolnicu na lečenje nikako da ga puste.