Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar
Shutterstock
Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar

Shutterstock

Nesreća, saobraćajna nesreća, saobraćajka, sudar , Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su V.V. iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je danas, oko 10 časova na Divčibarama, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo desetogodišnji dečak, a dve devojčice lakše povređene.

Užasna saobraćajna nesreća dogodila se na Divčibarama, jutros oko 10.15 kada je automobil "tojota" udario u grupu dece dok su prelazila ulicu i usmrtio devetogodišnjeg dečaka A.D.

Nesrećni dečak je odmah preminuo, a u udesu su lakše povređene dve devojčice, T.S. (10) i V.T. (10), i njima se lekarska pomoć ukazuje u bolnici u Valjevu.

Prema saznanjima, kolona učenika trećeg razreda osnovne škole prelazila je ulicu. Kada je već više od pola kolone prešlo na drugu stranu Valjevske ulice, na njih je naletela "tojota" beogradske registracije, koju je vozio V.V. (43).

Do stravičnog udesa je došlo u neposrednoj blizini hotela "Pepa", u kojem su deca bila smeštena.

Učenici subotičke osnovne škole su danas trebalo da se vrate kućama sa rekrativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

Zasad nije zvanično utvrđeno da li vozač "tojote" iz nekog razloga nije video decu, ili nije uspeo da zakoči zbog kvara.

Komentari (2)

sumadinka

12.06.2018 15:23

Nama nema spasa, ljudi moji, poginu dete na pravdi boga, pa kako se zaštititi od ovih prebogatih, nadobunih i kako ih još nazvati bogataša, jadni roditelji tugo moja...

auuuuu

12.06.2018 16:47

@sumadinka - Ne 40 godina, DOZIVOTNAAAAAA