Davor Pernić
Privatna arhiva
Davor Pernić

Privatna arhiva

Davor Pernić, Foto: Privatna arhiva

* Davor Pernić ponašao se potpuno normalno posle masakra

* Imao sindrom Bonaparte

* Nagomilanim oružjem hteo da prevaziđe strah i fizičku slabost

Davor Pernić (35) iz Jabukovca, koji je ubio četvoro zbog 500 evra, ponašao se potpuno normalno posle masakra! To je potvrdio njegov deda Radovan, navodeći da Davor nije odavao utisak da je umešan u ubistvo.

Monstrum iz Jabukovca bez kajanja ispričao sve detalje jezivog zločina i ko je zapravo bio prava meta!

AUTOR: S. BOŽINOVIĆ DATUM I VREME: 26.08.2019. 21:29 - 26.08.2019. 21:37 Priznao na saslušanju Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić Monstrum iz Jabukovca mislio je da će na imanju Raje Kazimirovića, u zaseoku Vratna, zateći samo njegovu majku Dragicu (93) i da će od nje pretnjom lako iznuditi priznanje gde čuvaju novac!

 

- Zajedno smo gledali vesti o pomenutom zločinu. Kod kuće se ponašao uobičajeno - rekao je Radovan Pernić kada je njegovom unuku određen pritvor.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da velika količina Pernićevog oružja ukazuje na njegov karakter.

Ubica iz Jabukovca slučajno pao na poligrafu! Policija mu postavila jedno prosto pitanje!

AUTOR: Alo.rs/ Večernje novosti/ M. I. DATUM I VREME: 26.08.2019. 07:42 - 26.08.2019. 07:47 Davor je pozvan telefonom da dođe u policiju. Došao je potpuno opušten, ali je poligraf pokazao da on nešto krije. Osumnjičeni Davor P., Foto: Instagram/Davor P. * Davor P.

 

- Reč je o kompleksu Bonaparte. Osumnjičeni je nizak i sitan, pa je najverovatnije još kao mladić hteo to da nadoknadi sticanjem neke druge moći. Zbog toga je nagomilao onoliku količinu oružja. Bolesno je samo po sebi da u neku pljačku nosite malokalibarsku pušku i „hekler“! Glumio je velikog momka, a tim oružjem je hteo da nadmaši svoj strah i osećaj fizičke slabosti - kaže Zlatko Nikolić.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!