KRIMINOLOG O MONSTRUMU IZ JABUKOVCA Nagomilanim oružjem glumio je velikog momka! Želeo je da prevaziđe strah i osećaj fizičke slabosti!

Posle ubistva ponašao se normalno, kao da nije počinio masakr

Davor Pernić
Davor Pernić, Foto: Privatna arhiva

* Davor Pernić ponašao se potpuno normalno posle masakra

* Imao sindrom Bonaparte

* Nagomilanim oružjem hteo da prevaziđe strah i fizičku slabost

Davor Pernić (35) iz Jabukovca, koji je ubio četvoro zbog 500 evra, ponašao se potpuno normalno posle masakra! To je potvrdio njegov deda Radovan, navodeći da Davor nije odavao utisak da je umešan u ubistvo.

Monstrum iz Jabukovca bez kajanja ispričao sve detalje jezivog zločina i ko je zapravo bio prava meta!

AUTOR: S. BOŽINOVIĆ DATUM I VREME: 26.08.2019. 21:29 - 26.08.2019. 21:37 Priznao na saslušanju Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić Monstrum iz Jabukovca mislio je da će na imanju Raje Kazimirovića, u zaseoku Vratna, zateći samo njegovu majku Dragicu (93) i da će od nje pretnjom lako iznuditi priznanje gde čuvaju novac!

 

- Zajedno smo gledali vesti o pomenutom zločinu. Kod kuće se ponašao uobičajeno - rekao je Radovan Pernić kada je njegovom unuku određen pritvor.

 

Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da velika količina Pernićevog oružja ukazuje na njegov karakter.

Ubica iz Jabukovca slučajno pao na poligrafu! Policija mu postavila jedno prosto pitanje!

AUTOR: Alo.rs/ Večernje novosti/ M. I. DATUM I VREME: 26.08.2019. 07:42 - 26.08.2019. 07:47 Davor je pozvan telefonom da dođe u policiju. Došao je potpuno opušten, ali je poligraf pokazao da on nešto krije. Osumnjičeni Davor P., Foto: Instagram/Davor P. * Davor P.

 

- Reč je o kompleksu Bonaparte. Osumnjičeni je nizak i sitan, pa je najverovatnije još kao mladić hteo to da nadoknadi sticanjem neke druge moći. Zbog toga je nagomilao onoliku količinu oružja. Bolesno je samo po sebi da u neku pljačku nosite malokalibarsku pušku i „hekler“! Glumio je velikog momka, a tim oružjem je hteo da nadmaši svoj strah i osećaj fizičke slabosti - kaže Zlatko Nikolić.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Davor otkrio motiv četvorostrukog ubistva u Jabukovcu! Sve ima veze sa ljubavnicom i 500 evra!

 POLICIJA MU JEDVA UŠLA U TRAG! Evo gde je četvorostruki ubica iz Jabukovca sakrio oružje kojim je pobio celu porodicu

"IMAO JE PARA, ALI PROŠLE GODINE..." Radomir ispričao sve o unuku, jedan detalj mogao bi da bude motiv četvorostrukog ubistva!

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi