Planinari
Facebook printscreen
Planinari

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Dvojica planinara starije životne dobi nisu imali standardnu planinarsku opremu, već su bili opremljeni ruksakom i gojzericama pa su se juče ujutro uputili na planinu.

Pročitajte još:

Nezvanično, poginuli su Milan Matić (84) i Dragomir Davidović (75).

Gorska služba spasavanja Foča o nesreći je obaveštena juče oko 13.30. Načelnik GSS Foča Nenad Ikonić je izjavio da je nakon dojave na teren odmah upućen tim od osam spasilaca.

– Na visini od 1.700 metara visine pronađena su tela dvojice planinara. Uzrok tragedije su najverovatnije bili gusta magla i mrak, pa su obojica planinara promašili stazu za nekih 10-tak metara i propali u ambis – objasnio je Ikonić.

Dodao je da je kompletnu istragu preuzela policija Crne Gore obzirom da su na njihovoj strani pronađena beživotna tela.

Iz MUP RS su rekli da je juče prepodne prijavljeno da se dva gosta hotela "Mladost" nisu vratila na prijavljeno noćenje, te da su se prethodno uputili u pravcu Čemerna svojim vozilom.

Sedmoro mrtvih u stravičnoj nesreći u Užicu! Jedan od preživelih priča šta se dogodilo! (VIDEO)

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 09:43 - 04.09.2019. 12:20 Preživeli radnici bežali su kroz hodnike spasavajući živote. Vatrogasci, Foto: Youtube printscreen * Pre 10 godina u Užicu poginulo sedmoro radnika * Požar izazvao seriju eksplozija u podzemnim pogonima fabrike "Prvi partizan" * Prvi rezultati istrage pokazali su da je barut nedozvoljeno presipan U najvećoj nesreći posleratne oružarske industrije u Užicu poginulo je sedmoro radnika.

Njihovo vozilo pronađeno je u mestu Papin Do, na području opštine Gacko, a pretragom terena u rejonu planine Lebršnik, na teritoriji Crne Gore, pronađena su tela navedenih osoba, rečeno je Srni u MUP-u Srpske.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!