Dr Goran Azanjac
Fejsbuk
Dr Goran Azanjac

Fejsbuk

Dr Goran Azanjac , Foto: Fejsbuk

* Laser najnovije generacije, koji vredi kao dvosoban stan, naprasno je ispario iz Kliničkog centra u Kragujevcu zbog izmišljenog kvara, pa dve godine korišćen na privatnoj klinici u Novom Sadu!

* Navodni servis lasera potpisao je lično dr Goran Azanjac (55), direktor centra za plastičnu hirurgiju

* On je uhapšen s još 12 osoba zbog sumnje da su zloupotrebom položaja oštetili bolnicu za 26 miliona dinara

Pored doktora i medicinske sestre Mirjane G. (43) u policijskoj akciji uhapšeno je još 11 osoba, a od izvora bliskih istrazi saznajemo da je plastični hirurg pao kada je Kragujevčanima uskratio da laserom skidaju mladeže i bradavice!

Pročitajte još:

 

U medijima je najavljeno da u KC u Kragujevcu od 2010. počinje da radi laserski centar najsavremenije generacije, namenjen hirurgiji kože, kao i da će dobiti dva savremena lasera, ali je laser vredan oko 60.000 evra ubrzo odnet iz bolnice zbog navodnog kvara.

Medicinske sestre mu sedele u krilu

Prema rečima kolega, dr Azanjac se ponašao do te mera bahato da je maltretirao i kolege oko sebe. - Čovek je letovao stalno na Kipru, vozio je džip i bio je vrlo bahat i drzak, dok su mu mlade medicinske sestre i doktorke često sedele u krilu. Bio je kadar socijalista i napredovao je po političkoj liniji SPS-a - kaže izvor blizak KC Kragujevac.

 - Laser CO2 četvrte generacije trebalo je, prema rečima dr Azanjca, da se koristi za veliki broj intervencija u dermatohirurgiji, ginekologiji i urologiji. Međutim, laser se posle izvesnog vremena i lepih prihoda za KC u Kragujevcu iznenada kvari. Umesto da završi u servisu na popravci, dve godine je korišćen u privatnoj bolnici! Cene usluga za intervencije ovim laserom bile su 30 odsto jeftinije nego u privatnim ordinacijama - navodi naš izvor i dodaje da je dr Azanjac 12. decembra 2016. predao laser privatnoj firmi u Novom Sadu.


- Laser se nalazio u toj firmi u posedu navodno dve naredne godine, sve dok javnost i medicinsko osoblje nisu počeli da se interesuju gde je taj laserski centar i zašto ne radi. Kada je pritisak počeo da raste, dr Azanjac je poslao sestru Mirjanu G. da vrati laser iz Novog Sada. Doktor je prekršio pravila službe jer nije poslao tehničku službu, već sestru instrumentarku! Privatna bolnica je bila zaključana, dok je laser bez ključa, kabla i papučice bio ispred vrata na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu. Mirijana je vratila očerupan laser, koji je otad čamio u ćošku bolničke sobe - kaže naš sagovornik i dodaje da su nakon toga kolege prijavile slučaj.

Laser otišao na

Privatna arhiva

Laser otišao na "popravku", Foto: Privatna arhiva

Mirjana G. uhapšena je sa dr Azanjcem, a na dušu im se stavlja da su od starlete T. S. iz Kragujevca uzeli keš za ugrađivanje silikonskih grudi, a istu operaciju naplatili od RFZO.

Pružao jeftiniju uslugu od regiona

Uz pomoć pomenutog lasera odstranjuju se tumori kože, benigne izrasline, bradavice, ožiljci, bore i akne. - Četiri tretmana podmlađivanja lica u privatnoj ordinaciji koštaju oko 480 evra, dok su u KC u Kragujevcu iznosila 260 evra. Operacija vena ovim laserom u regionu košta oko 1.400 evra, dok je u Kragujevcu bila 800 evra. To je rađeno sve dok laser nije ispario - priča naš sagovornik.

 Bonus video

Ana Brnabić o upadu u Rektorat

 

Komentari (2)

ana

20.09.2019 13:31

To je sam kap u moru sta se sve radi.

zagor

20.09.2019 16:52

Sve mu naplatiti, oduzeti mu, a i zabraniti da više radi kao doktor