Velja Nevolja
Alo!/Marko Metlaš
Velja Nevolja

Alo!/Marko Metlaš

Velja Nevolja, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Velja Nevolja i Marko Mesar bukvalno su do pre nekoliko dana bili ubeđeni da neće robijati. Vođe ove svirepe grupe smatrali su da neće biti pribavljeni dokazi i da će optužnice eventualno biti za otmice, a koje će, kako su mislili, takođe pasti jer nema materijalnih dokaza. Njihov moto je - "nema tela, nema dela", pa su Belivuk i Miljković bili, grubo rečeno, opušteni i sigurni da su se izvukli.

U početku, po hapšenju, zavodili su red po zatvoru, međutim, kako su saznali da je Tužilaštvo pribavilo mnogo dokaza protiv njih, Belivukovo i Miljkovićevo uterivanje straha je splasnulo.

Telefon sakriven u tegu i pretnje iz zatvora

Na saznanje da ima zaštićenih svedoka, šok je usledio na pronađeni DNK jedne od žrtava na stadionu. Mobilni telefon pronađen u tegu u Miljkovićevoj sobi je služio upravo da se preko pojedinih ljudi upute pretnje članovima grupe koji znaju šta je rađeno, ali i onima koji su na slobodi. Prema saznanjima “Blica” Miljković je kontaktirao i porodicu i prijatelje.

Policija i Tužilaštvo “zatvoreni” su za precizne informacije šta sve od dokaza imaju, ali činjenica je, kako kažu upućeni u ovu istragu, da je pribavljeno dovoljno materijala za osudu, time i robiju.

- Belivuk i Miljković su se jednostavno rečeno uplašili jer su bili sigurni da za njih neće biti rešetaka - kaže "Blic" izvor iz istrage.

Ko je uneo telefon u zatvor?

Trenutno se isputuje i ko je Marku Miljkoviću, koji je prema nekoliko izvora bio režiser svirepih ubistava, doturio telefon u zatvor. Kako "Blic" saznaje, iako je prva pomisao da je reč o nekom od zatvorskih čuvara, istraga je policiju odvela u drugom smeru.