Andrija Šljukić
youtube.com

 

Andrija Šljukić (24), sin ubijenog vođe "zvezdarskog klana" Sredoja Šljukića Šljuke, juče je posle saslušanja zbog sumnje da je učestvovao u razbojništvu, u kom je 17. aprila u beogradskom naselju Kaluđerica od dve žene ukradeno oko 300 evra, pušten na slobodu!

Pritvor je određen drugom osumnjičenom Nikoli Draškoviću (30), dok je Šljukiću zabranjeno da napušta Beograd.

 Andrija, je na saslušanju izjavio da nema nikakve veze s pljačkom kuće u kojoj su žrtve bile starica od 79 godina i njena ćerka (40). On je, međutim, potvrdio da je automobil koji je korišćen u pljački u njegovom vlasništvu.

Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Rotacija, policija, Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

 


Šljukić je uhapšen u četvrtak pošto je utvrđeno da se automobil koji su osumnjičeni koristili 17. aprila, kada su rano ujutru provalili u kuću u naselju Kaluđerica, ćerku vezali selotejp trakom, a staricu ugurali u sobu i oborili na krevet, a potom ukrali torbu u kojoj je bilo 20.000 dinara, 105 evra, mobilni telefon i dokumenta, vodi na njegovo ime - otkriva izvor Kurira iz istrage.

Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, Šljukić je najverovatnije osumnjičenima ustupio svoj auto, ali nije znao da će njime otići u pljačku.

Policija prilikom pretresa stana kod Andrije pronašla pištolj za koji nema dozvolu, pa je protiv njega krivična prijava podneta i zbog držanja oružja.