BOLEST ODLOŽILA SUĐENJE DARKU ŠARIĆU Na narednom ročištu počinje iznošenje završnih reči

Skoro 10 godina nije doneta prvostepena presuda

Darko Šarić
Darko Šarić, Foto: Youtube/Printscreen

* Suđenje Darku Šariću i još sedamnaestorici koji su osumnjičeni za pranje 22 miliona evra odloženo je u Specijalnom sudu 

* Sa suđenja su izostali Bojan Stanojković i Erdin Arguš

Pročitajte još

* Pošto nije bilo uslova za održavanje pretresa sudija je odložio ročište i za sledeći nastavak najavio iznošenje završnih reči

Suđenje Darku Šariću i još sedamnaestorici koji su osumnjičeni za pranje 22 miliona evra odloženo je danas u Specijalnom sudu za 25. decembar zbog nedolaska Bojana Stanojkovića i Erdina Arguš.

 

Stanojković je sudu preko advokata dostavio medicinsku dokumentaciju u kojoj se navodi da je sprečen da dođe zbog bolesti, a Arguš nije dostavio dukumentaciju, pa je zamenik tužioca Saša Ivanović tražio da mu se ukine jesmtvo i odredi protvor.

 

 

Njegov advokat Dejan Lazarević je predložio da Arguš u naredna tri dana obavesti sud o razlogu svog izostanka, što je sudsko veće uvažilo,

Pošto nije bilo uslova za održavanje pretresa sudija je odložio ročište i za sledeći nastavak najavio iznošenje završnih reči.

ŠARIĆ KIPTI OD BESA Ljut je na sudiju, jedna stvar ga posebno izluđuje!

Šarićevom advokatu po službenoj dužnusti Oliveru Dojčinoviću sudija je naložio da preuzme diskove na kojima je narezana sudska dokumentacija. On je rekao i da su sudu stigli novi dokazi.

Proces Darku Šariću za navodno pranje novca traje već 10 godina i do sada nije još doneta prvostepena presuda. Šarić je na prošlom suđenju tražio izuzeće sudskog veća jer u dokaze nije uvršten navod da tužilac nije uspeo da dokaže da je Šarić nezakonito stekao 47 miliona evra.

POVLAČE KLJUČNI POTEZ! Podnet zahtev! Na suđenju Darka Šarića se odigrava prava drama!

DRŽAVA ŠARIĆU PLAĆA MILIONE! Pljevljak traži odštetu zbog propadanja firmi, stanova, mašina

NAJNOVIJA SAZNANJA U SLUČAJU ŠARIĆ! Laza Bombaš: On je bivši ortak kralja kokaina i poslao je sudiji 100.000 evra!

BONUS VIDEO: Pitali smo narod da li znaju koji je praznik danas, a onda smo naišli na strance i iznenadili se

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi