tramvaj, Most na Adi
Alo!/Dejan Briza
tramvaj, Most na Adi

Alo!/Dejan Briza

tramvaj, Most na Adi, Foto: Alo!/Dejan Briza

Saobraćaj tramvaja na liniji 13 preko Mosta na Adi biće normalizovan večeras od 19.30 sati, izjavio je Tanjugu generalni direktor Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radiša Momčilović.

"Večeras od 19.30 sati ponovo će krenuti tramvaji preko Mosta na Adi", rekao je Momčilović.

Predsednik Vučić izveo neočekivan diplomatski manevar u Pragu! Nakon rukovanja sa Zemanom, usledilo ono što Srbi zdušno iščekuju!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:27 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pozvao članice Višegradske grupe da poziciju Srbije sagledavaju iz drugačijeg ugla Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Predsednik Aleksandar Vučić preneo je članovima Višegradske grupe da je kompromisno rešenje za KiM jedini mogući put za budućnost celog Zapadnog Balkana.

Na mostu na Adi danas u 12.20 iskliznuo je iz šina tramvaj na liniji 13, dok se kretao u pravcu ka Novom Beogradu.

Kako je ranije saopšteno iz JKP GSP Beograd, jedna putnica je lakše povređena i kolima hitne pomoći zbrinuta je u zdravstvenoj ustanovi, a na tramvaju je pričinjena manja materijalna šteta.

Pročitajte još:

Uviđaj je obavljen, a istraga će utvrditi okolnosti pod kojima se incident dogodio, odnosno razloge koji su doveli do iskakanja tramvaja iz šina, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina