Filip Miletić i Miloš Roganović
Nenad Vujanović/Alo!
Filip Miletić i Miloš Roganović

Nenad Vujanović/Alo!

Filip Miletić i Miloš Roganović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

* Incident se desio u noći između petka i subote

* Filip i Miloš kažu da se nikome nisu zamerili, niti su nekome ostali dužni da bi ih ovo sačekalo

* Policija na licu mesta pronašla tragove koji mogu da dovedu do počinioca 

Policija traga za nepoznatim napadačima koji su u noći između petka i subote na Bežanijskoj kosi na producentsku kuću „FM Play“, čiji su vlasnici Filip Miletić i Miloš Roganović, bacili bombu! Sumnja se da je napadač bacio ofanzivnu bombu kašikaru. U eksploziji nema povređenih, ali je pričinjena materijalna šteta u njihovom i susednom lokalu.

Aspirinac Filip Miletić se oglasio za alo.rs nakon što je bačena bomba na njegovu producentsku kuću!

AUTOR: O. Konatar/D.S./E. Sadiku DATUM I VREME: 28.09.2019. 14:01 - 28.09.2019. 14:45 Šteta je ogromna! Filip Miletić, Foto: Alo!/Dejan Briza Kako se pisalo, na prostorije producentske kuće FM Play Miloša Roganovića i Filipa Miletića na Bežanijskoj kosi bačena je bomba! AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 28.09.2019. 13:10 - 28.09.2019. 13:43 Užas!

Kako saznajemo, da se nešto čudno dogodilo u lokalu u tržnom centru juče oko 11 sati policiji su prijavili Roganović i Miletić.

 

Oni su rekli da im je neko polupao stakla na ulaznim vratima i, prema nezvaničnim saznanjima, posumnjali su da se radi o pokušaju provale. Po dolasku policije ustanovljeno je da je neko u studio bacio bombu, koja je eksplodirala desetak centimetara od ulaznih vrata.

Ispred vrata je pronađen osigurač, koji je policija odnela kako bi pokušala da sa njega skine tragove. Kako se lokal nalazi u izolovanom tržnom centru, svedoka nije bilo.

Bačena bomba na producentsku kuću FM Play

Kurir

Bačena bomba na producentsku kuću FM Play, Foto: Kurir

Tokom uviđaja, Roganović i Filipović su rekli da im je pričinjena velika šteta i da se nadaju da im nisu stradali hard diskovi jer se na njima nalazi njihov višemesečni rad.

- Ne znam ko bi mogao da nam ovo uradi. Nikome ništa ne dugujemo, niti smo se nekom zamerili. Zbog toga ne isključujemo mogućnost da je posredi greška. Hej, a možda se nekome ne dopada muzika koju stvaramo, pa je zato bacio bombu- u šali su rekli Filipović i Roganović i dodali:

 

- Sad ozbiljno. Nije nam jasno ko i zašto bi nam ovo uradio. Niko nam prethodno nije tražio novac, niti bilo šta takvo, pa nam nije jasno. Kad se ovako nešto desi, to obično ima veze sa kriminalom, ali mi nismo iz te priče, nemamo veze sa takvim ljudima - rekli su poznati umetnici.

Posle uviđaja, muzičari su otišli do policije, gde su, prema nezvaničnim saznanjima, ponovili priču da se nikome nisu zamerili.

Bačena bomba na producentsku kuću FM Play

Kurir

Bačena bomba na producentsku kuću FM Play, Foto: Kurir

Policija je na uviđaju pronašla tragove koji bi mogli da dovedu do osobe ili osoba koje su ubacile bombu u studio.

- Po nalogu tužilaštva, traga se i za eventualnim snimcima okolnih nadzornih kamera kako bi se utvrdilo ko je u toku noći došao do lokala. Takođe se pregleda i signal baznih stanica mobilne telefonije jer postoje indicije da je posle eksplozije počinilac slikao i poslao fotografije telefonom. Da li su meta bili muzičari ili je došlo do greške, tek treba da se utvrdi - rekao je izvor „Alo!“.

Neda Ukraden

Screenshoot Prva

Neda Ukraden, Foto: Screenshoot Prva

Neda Ukraden: Šokirana sam

Pevačica Neda Ukraden, koja je sarađivala sa Miletićem i Roganovićem, bila je juče iznenađena incidentom.
- Šokirana sam. Mnogo mi je žao. Želim im sve najbolje - izjavila je Neda Ukraden za „Alo!“.

Jovana Pajić

printscreen

Jovana Pajić, Foto: printscreen

Jovana Pajić: Veoma mi je žao

Jovana Pajić, pevačica grupe „Ministarke“, rekla nam je da joj je veoma žao zbog onog što se desilo dvojici muzičara.

- Veoma mi je žao i nadam se da će izaći jači iz svega toga. Možda je to urađeno iz ljubomore, a možda je i greška. Oni nisu iz kriminogene sredine. Nadam se da će brzo pronaći onoga ko je to uradio - rekla je Jovana Pajić za „Alo!“, koja se juče odmah čula sa svojim saradnicima. D. Ć.

Filip Miletić i Edita Aradinović

Rajko Ristić/Alo!

Filip Miletić i Edita Aradinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Edita: Ne mogu da verujem

Edita Aradinović, nekadašnja članica grupe „Ministarke“, koju je ovaj dvojac osnovao, od napuštanja grupe nije u kontaktu sa Filipom i Milošem, ali je šokirana vestima.

- Ne mogu da verujem, kakva bomba?! Sad prvi put čujem za to. Samo da nema povređenih. Nisam sa njima u kontaktu uopšte, ne znam da li su imali neke probleme. Poslednji put sam ih videla pre pola godine ili godinu dana - rekla je Edita.

Pročitajte još:

 Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!