S.B. Subotica
screenshoot/Facebook
S.B. Subotica

screenshoot/Facebook

S.B. Subotica, Foto: screenshoot/Facebook

Prema prvim informacijama, nesrećna devojka se na ovaj korak odlučila jer je patila od postporođajne depresije.

PROČITAJ JOŠ:

Samo dva i po meseca nakon rođenja deteta, Subotičanka S. B. pucala je sebi u glavu iz pištolja u trenutku kada je njen suprug otišao po tortu kako bi je iznenadio za rođendan.

- Nesrećnu devojku su pronašli prijatelji koji su došli da je iznenade. U tom trenutku je bila sama jer je njen suprug otišao po rođendansku tortu, a sve kako bi je iznenadili i malo razveselili - priča dobro upućeni izvor.

Kako kaže, mlada Subotičanka završila je ekonomski fakultet, prošle godine je diplomirala, a pre nešto više od dva meseca se porodila.

Nakon što su prijatelji pronašli S. u domu u kom je živela sa suprugom Hitna pomoć ju je odmah prevezla u subotičku bolnicu, ali uprkos naporima lekara da je spasu, devojka je preminula.

Sudeći po fotografijama na njenom Fejsbuk profilu, S. je nedavno zaplovila u bračne vode, a braku su se radovali svi njeni prijatelji, posebno njen suprug čiji profil obiluje zajedničkim fotografijama.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratite mejlom na vanja@centarsrce.org

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni...