Uviđaj
Alo!/ Rajko Ristić
Uviđaj

Alo!/ Rajko Ristić

Uviđaj, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Ovako pričaju komšije nakon krvavog pira koji se odigrao ovog popodneva u naselju Bečmen kada je B. S. (40) ranio svoju suprugu G. S. (37).

Nakon tri pucnja, nije odjeknuo i četvrti jer se, prema prvim informacijama sa lica mesta, zaglavio u cevi. Nesrećna žena je, iako ranjena, uspela da pobegne kod komšinice, brat ju je odvezao u bolnici, dok je B. S. za to vreme sebi prerezao vrat.

PROČITAJ JOŠ:

- Oboje se nalaze na dijagnostici, tako da zasad nemamo preciznijih informacija o njihovom stanju - kažu iz Urgentnog centra.

Prema nezvaničnim saznajima, B. S. je nakon kratke svađe pucao u svoju suprugu G. S. naočigled maloletne dece. U kući u kojoj se dogodilo krvoproliće, supružnici žive sa decom i majkom pomahnitalog B. S.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prema rečima komšija, danas su se vratili sa puta. U mirnom surčinskom naselju, ovakvo nasilje ne pamte ni najstariji meštani. Za ranjenu G. S. imaju samo reči hvale.

- Ona je divna žena. Uvek je radila nešto, trudila se, borila se da svojoj deci obezbedi pristojan život. A on je neradnik - priča komšinica.

Kako je ispričala koleginica G. S, danas je trebalo da svi odu na proslavu rođendana brata ranjene žene. Koleginica, s druge strane, kaže da je cela porodica bila skladna.

Užasavajuća PRIRODNA KATASTROFA sa dubine od 10 kilometara!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:53 Očekuju se prve informacije. Foto: printscreen * Snažan zemljotres jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali * Nema inforamacija o žrtvama * U blizini epicentra udara nalaze se letovališta prepuna srpskih turista, poput Antalije, Bodruma i Marmarisa Snažan zemljoters jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas jugozapadni turski grad Denizli, saopštila je Turska opservatorija za zemljotrese.

- Ne znam šta se dogodilo. Oni su divna i skladna porodica. Nije ranije bilo problema, bar ne da neko drugi zna - kaže još u šoku koleginica ranjene G. S.

Deca su trenutno kod majke žrtve u obližnjem selu u Surčinu.

Šta se tačno dogodilo i šta je prethodilo tragediji ostaje nepoznanica, iako neke komšije pričaju da je rasprava izbila zbog prodaje porodične kuće.

BONUS VIDEO: