NOVI DETALJI MASAKRA U JABUKOVCU Muž brani suprugu koja ga je varala: Moja Maja je nevina, nešto smrdi u slučaju

Maja je nevina, sve ovo je namešteno. Zbog čega joj se namešta i ko to radi, ne znam, ali vidim da nešto smrdi.

Maja B, ljubavnica ubice iz Jabukovca
Maja B, ljubavnica ubice iz Jabukovca, Foto: Privatna arhiva

Novica Bađikić, muž Maje Bađikić, koju tužilaštvo tereti za saučesništvo u četvorostrukom ubistvu, kaže da njegova žena nije kriva, kao i da sumnja u rezultate DNK.

Maja je nevina, sve ovo je namešteno. Zbog čega joj se namešta i ko to radi, ne znam, ali vidim da nešto smrdi.

Novica Bađikić (35), suprug Maje Bađikić (26), koju je Više javno tužilaštvo u Negotinu u prošli petak optužilo da je zajedno sa svojim ljubavnikom Davorom Pernićem (35) ubila domaćina Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53), na njihovom salašu kod Jabukovca.

Progovorio prvi put

Suprug optužene Maje, koja je tokom istrage priznala da mu je bila neverna, prvi put je progovorio za medije, tvrdeći da Maja nije kriva.

- Nisam se dosad oglašavao zato što sam čekao da državni organi urade svoj posao i imao nadu da će se slučaj rasvetliti i da će pravda izaći na videlo. Da li treba neko nevin da ispašta ako je neko drugi rešio da se na kvarno bogati? Nekome je u interesu da se ne dođe do istine, a ko Maju uvlači u sve ovo - ne znam - kaže Novica.

Jabukovac, selo Vratna
Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

Međutim, on nije objasnio ko želi da se obogati na kvarno i kome je u interesu da se istina ne sazna. iako je tužilaštvo rasvetlilo zločin koji je u leto 2019. potresao Srbiju, suprug optužene kaže da „njemu tu nešto smrdi“.

- Na tužilaštvu je da ovaj slučaj razreši. Svi koji prate slučaj vide da nešto smrdi, ja mislim da sve smrdi, a nikad neću ni saznati o čemu se tačno radi ukoliko ne bude pravde - dodaje naš sagovornik, koji sa Majom ima i dete. Novica Bađikić kaže da ne veruje ni u pouzdanost DNK analize opušaka, koji su nađeni na mestu zločina, i na kojima se, kako su veštačenja utvrdila, nalazi biološki trag njegove žene.

- Od dva pronađena opuška, na jednom su Majini DNK tragovi, a drugi se navodno još ispituju. Nisam policajac, niti stručnjak, ne znam kako se rade istrage, pa tako ne znam ni da li je moguće izolovati profil na polutrulom pikavcu - pita se Novica, pokušavajući da ukaže na to da su pikavci podmetnuti naknadno, iako su forenzičari odmah posle pronalaska tela izuzeli sporne opuške sa mesta zlčina.

Pucala u dve osobe

Prema navodima optužnice, Maja Bađikić je navodno pucala u dve osobe, odnosno na teret joj se stavlja teško ubistvo u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora. Ista kazna preti i njenom ljubavniku Davoru Perniću.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi