KRIVIČNA PRIJAVA I UPUT ZA PSIHIJATRIJU Muškarcu koji je ušetao u školu na Ceraku loše se piše

Muškarac koji je juče ušetao u OŠ "Ujedinjene nacije" u beogradskom naselju Cerak i prišao grupi devojčica da ih pita da ih vodi u restoran, priveden je juče, a određeno mu je psihijatrijsko lečenje.

Škola, đaci,
Škola, đaci, , Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

Muškarac koji je juče ušetao u OŠ "Ujedinjene nacije" u beogradskom naselju Cerak i prišao grupi devojčica da ih pita da ih vodi u restoran, priveden je juče, a kako "Blic" saznaje, određeno mu je psihijatrijsko lečenje.

Premaizvorima, ovaj muškarac, čiji su inicjali D. S. (44) a koji se odranije leči u psihijatrijskim ustanovama, a zbog jučeranjih događaja u pomenutoj osnovnoj školi, protiv njega je podneta krivična prijava za proganjanje.

Podsetimo, u viber grupi roditelja čija deca pohađaju ovu osmoletku, pojavila se poruka upozorenja da je nepoznati muškarac prvo prišao grupi četvrtakinja, ponudivši im da će ih voditi u poznati restoran brze hrane, nakon čega je ušetao u školu.

Kasnije se saznalo i da je prišao jednoj devojčici od osam godina, koja je na parkingu kraj škole čekala oca.

Muškarac joj je pokazivao gips koji ima na nozi i nešto nepovezano pričao. To je reporterima ispričao uznemireni otac ove devojčice, koji je i pozvao policiju, a on je dalje rekao i da je nakon što je njegova ćerka pobegla, "čovek sa gipsom" ušetao u školu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi