Policija
Alo!/Dejan Briza
Policija

Alo!/Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/Dejan Briza

U Osnovnom tužilaštvu u Kragujevcu, Z. C. je, iz zasad neutvrđenih razloga svojim "mercedesom" prešao u suprotnu traku i udario u "alfa romeo", a zatim u drugi "mercedes" koji je išao iza. Četvrti automobil iz kolone, u nameri da izbegne udes, skrenuo je s puta i udario u zaštitnu ogradu.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim informacijama, "mercedes" požarevačkih tablica udario je automobile sa putnicima iz Jagodine koji su krenuli na svadbu u Kragujevac.

U ovom udesu teže i lakše povređeno je 7 osoba. U Tužilaštvu kažu da je istraga u toku i da zasad ne mogu da saopšte druge detalje ove nesreće.

Svi povređeni zbrinuti su u kragujevačkom Kliničkom centru i, kako kažu lekari, svi su u stabilnom stanju i van su životne opasnosti.

Petnaestogodišnje dete, koje je povređeno u ovoj nesreći, ima posekotine, njegove povrede okarakterisane su kao lakše i nalazi se na odeljenju Dečje hirurgije.

Lakše povrede ima i trudnica, koja je u petom mesecu trudnoće, a lekari kažu da je i ona stabilno i smeštena je na odeljenje ginekologije.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!