Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Prekomerna doza izazvala je toliko jak srčani udar

* Zanimljivo je da se u Stepinom gaju, odmah nakon policije, pojavila i porodica žene koja je prijavila slučaj

* Reč je o čoveku koji je rastavljen od supruge

Ova nesvakidašnja tragedija dogodila se pre nekoliko dana, oko dva sata ujutru, u beogradskom prigradskom naselju Stepin gaj u Velikom Mokrom Lugu.

Preterao

- Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom devojkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su da imaju odnos u kolima, pa je on posegao za lekovima za potenciju "vijagra", koje je sa sobom poneo. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah delovala, odlučio je da popije još dve, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata - kazao je dobro obavešten izvor.

Silovao ženu danima, pa uradio nešto JOŠ STRAŠNIJE! Nesrećnica trpela užas godinama!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 15.08.2019. 16:37 - 15.08.2019. 16:44 Osnovni sud u Peći, Odeljenje za teška krivična dela, osudio je na kućni pritvor u trajanju od jednog meseca K. A. zbog sumnje da je trgovao ljudima. uhapešn manijak, Foto: privatna arhiva * Sumnjiči se da je od avgusta do septembra 2012.

Međutim, u trenutku kada su stupili u seksualni odnos, nesrećnom čoveku je pozlilo.

- Prekomerna doza izazvala je toliko jak srčani udar da je nesrećni čovek na mestu ostao mrtav. Unezverena žena uspela je nekako da ga pomeri, a kada je videla da ne daje znake života, odmah je pozvala Hitnu pomoć. Lekari su dali sve od sebe da ga vrate u život, ali bezuspešno - dodaje naš sagovornik.

On kaže da je telo poslato na obdukciju, koja je potvrdila da je umro od srčanog udara.

PROČITAJTE JOŠ:

Pozvala unuku i zeta

- Zanimljivo je da se u Stepinom gaju, odmah nakon policije, pojavila i porodica žene koja je prijavila slučaj. Naime, ona je u panici pozvala svog zeta i unuku, pa su oni došli po nju - kazao je sagovornik našeg lista.

Policija, koja je satima radila uviđaj, imala je te noći i neprijatnu dužnost da obavesti porodicu preminulog o tome šta se dogodilo.

- Reč je o čoveku koji je rastavljen od supruge, a u kolima je bio sa ženom sa kojom je u ljubavnoj vezi. Kako je ovde u pitanju zadesna smrt, policajci su morali da pozovu porodicu i obaveste ih. Međutim, kada su kontaktirali s decom preminulog i zamolili ih da dođu po automobil, oni su odgovorili da ih nije briga ni za njega, a ni za kola, čim su čuli od čega je preminuo i pod kojim okolnostima - naveo je izvor.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

Komentari (1)

bole

16.08.2019 14:53

Eto sta su ti deca bas ih briga za oca Ccccc.... Sta reci umro je kao j...c