Mladen Mijatović
Printscreen/ Pink
Mladen Mijatović

Printscreen/ Pink

Mladen Mijatović, Foto: Printscreen/ Pink

Prema rečima Mladena Mijatovića, policijski čas je protekao relativno mirno. Na teritoriji Republike Srbije je procesuirano preko 150 osoba jer nisu poštovale policijski čas. Te osobe su privedene i izrečena im je novčana kazna. U odnosu na prethodne dane, taj broj od 150 ljudi je veći. Više od 30 osoba starijih od 65 godina je procesuirano jer su juče tokom dana zatečene na ulicama. 

Dva specifična slučaja obeležila su noć u Srbiji

Prema prvim informacijama, on je prvo verbalno napao lekare i medicinske sestre, zatim razbio staklo na ormaru gde se nalazio protivpožarni aparat.

Policija je reagovala i protiv njega su podnete dve krivične prijave, prva je zbog kršenja policijskog časa, a druga zbog pretnji medicinskom osoblju.

Zadržan je prvo u konsultaciji sa tužilaštvom i prekršajnim sudijom zbog utvrđivanja identiteta, zatim je protiv njega podneta prekršajna prijava za kršenje policijskog časa, ali i krivična prijava za tepku krađu.

Potrebno je istaći da je stepen kriminaliteta u znatnom opadanju na teritoriji Republike Srbije. 

- Molba svima da se poštuje zakon zbog bezbednosti i zdavlja svih nas. Poslušajte savete stručnjaka, ostanite u svojim domovima i na taj način ćemo prebroditi ovu pandemiju - apelovao je Mijatović.