Zima, sneg, automobil, automobili
Shutterstock
seks automobil seks u kolima

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

 

Pročitajte još:

 

Ovaj bizaran slučaj dogodio se u selu Pojate, u blizini autoputa Beograd – Niš, piše “Politika”.

U četvrtak je urađena obdukcija preminulog koja je potvrdila da se radi o takozvanoj zadesnoj smrti.

 

Ovakve smrti često se dešavaju

Nesrećni muškarac iz okoline Ćićevca, nažalost, nije jedini koji je preminuo usled seksa. Na sličan način pre tri godine umro je i policajac M.M. (45) koji je početkom februara 2016. godine pronađen mrtav u automobilu marke "jugo" koji je bio parkiran na proširenju pored puta nedaleko od Bajine Bašte. On je bio potpuno go, a kako je utvrđeno, preminuo je tokom seksa!

Policajac M. M. preminuo tokom seksa

facebook

Policajac M. M. preminuo tokom seksa, Foto: facebook

Kako je "Alo!" tada pisao, M. M. u trenutku smrti najverovatnije nije bio na dužnosti. Nakon što je telo pronađeno, na lice mesta su pozvane njegove kolege da bi obavile uviđaj. Na telu nije bilo vidljivih povreda, a M. M. na sebi nije imao ništa od odeće, već je samo bio prekriven policijskom košuljom. Telo je poslato na obdukciju po nalogu tužioca da bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Sumnja se da je imao infarkt jer je, prema rečima njegovih kolega, pre dve godine imao operaciju srca.

Preminuli policajac bio je oženjen, a sa suprugom je tada imao dvoje maloletne dece.

Umro od infarkta posle seksa sa dve ljubavnice

Pedesetšestogodišnji Beograđanin M. S. preminuo je septembra 2017. godine od srca, ali pod okolnostima svojstvenim pravom filmskom trileru.

Kada se čoveku slošilo, došla je Hitna pomoć, a u pratnji tog medicinskog vozila bile su dve žene, koje su se predstavile kao supruga i sestra. Bile su tada zabrinute i u šoku.

Lekari su više puta pokušali reanimaciju, ali muškarac je ubrzo preminuo.

Hitna pomoć

J.I.

Ilustracija, Foto: J.I.

Zaposleni u Urgentnom centru su pozvali suprugu i sestru, koje su sve vreme čekale na hodniku. Saopštili su im da čoveku spasa nije bilo, izjavili im saučešće. One su plakale pa su se nekako smirile, a tek potom je usledio pravi šok.

- Spremili smo umrlicu koju mora da potpiše neko od rodbine. Ponudili smo dvema gospođama da potpišu, ali su one to odbile, jer, kako su nešto kasnije objasnile - nisu u srodstvu s preminulim! Zbunjeno smo se pogledali, nikome ništa nije bilo jasno - rekao je tada sagovornik Blica.

Onda je klupko počelo da se odmotava.

 

- Dve žene su konačno priznale jednoj sestri iz medicinske ekipe da su sa pokojnim M. S. bile u nekoj vrsti ljubavne veze koja je trajala pet dana. Oni su te noći, kao i više puta prethodnih dana, svi zajedno imali seksualne odnose. Tokom jednog takvog M. S. je pozlilo i spasa mu nije bilo. Svi smo bili u potpunom šoku kada smo saznali pravu istinu - dodao je izvor.

Prava porodica pokojnog M. S. obaveštena je o njegovoj smrti tek ujutro. Njegova sestra, ali ovog puta prava, došla je da identifikuje preminulog, preuzme telo i potpiše umrlicu.

Komentari (3)

XXL

12.01.2019 21:29

Sirota žena ... baš nezgodno ...

Cece

13.01.2019 06:03

Verovatno je pre seksa popio tableticu da olakša Supermenu posao.Od stimulansa se u Srbiji umire kao u ratu.O tome niko ne piše i ne priča da farmaceuti na ne pokvari posao.Nagore je što i mlađi muškarci,radi seksualne lenjosti gutaju ove tablete .

prjovicic@gmail.com

13.01.2019 08:33

Bolje takva smrt nego na wc solji , to je muskarac sa malo srece