Policija u Gandijevoj
prinstskrin/alo.rs
Policija u Gandijevoj

prinstskrin/alo.rs

Policija, Foto: prinstskrin/alo.rs

Podsećamo, telo Milice Stanojević pronađeno je prekjuče u gepeku automobila pomenutog muškarca u čijem stanu je devojka nekoliko dana ranije preminula, najverovatnije od predoziranja narkoticima.

Policija je nakon nekoliko sati opsežne potrage, kada je bio blokiran ceo Blok 63 na Novom Beogradu, uhapsila osumnjičenog Nikolu K., koji je danima krio da u stanu čuva telo preminule devojke, kao i tri njegova druga - Miloša G., Dušana D. i Ivana V, koji su mu pomogli da pokuša da se otarasi tela nesrećne devojke.

PROČITAJ JOŠ:

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je pozvao prijatelje u četvrtak uveče, pa su svi zajedno telo devojke smešteno u fioci kreveta počeli da spuštaju sa šestog sprata. U tom bizarnom pokušaju sakrivanja zločina ostavili su tragove - mrlje krvi kraj lifta kojim su pokušali da transportuju krevet. Stigli su do drugog sprata, gde su se, pretpostavlja se, umorili, i pokušali da telo devojke snesu bez kreveta.

Fotoreporteri su uslikali "odbačeni" deo kreveta, koji je i juče bio u zgradi. Potom su telo pokušali da prenesu u džaku, ali su ih komšije, na kraju, primetile i pozvale policiju.

Policija

Printscreen/Youtube

Policija, Foto: Printscreen/Youtube

- Četvorica mladića uhapšena su u automobilu pre nego što su krenuli da se udaljavaju iz Bloka. U prtljažniku vozila nađeno je telo devojke koja je najverovatnije mrtva najmanje pet-šest dana - kaže izvor upoznat sa istragom.

Dan nakon što je ovaj horor otkriven, komšije u zgradi u Gandijevoj ulici šokirane su da se ovo u njihovoj zgradi dogodilo.

- Preksinoć je u zgradi nešto počelo nesnosno da smrdi. Osećalo se po celoj zgradi, ali nismo znali o čemu se radi - priča uznemireno jedna od stanarki ove zgrade. Kako kažu, juče po podne odjednom im je zgradu okupirala policija i tek tada su čuli šta se dogodilo.

Ministar Dačić posetio štand Alo na Sajmu medija! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 26.10.2019. 15:46 - 26.10.2019. 16:31 Ivica Dačić posetio je naš štand na aktuelnom Sajmu medija i otkrio nam ono što nije nikome do sada! Ivica Dačić , Foto: Alo.rs/Masanori Jošida Rekao nam je koje knjige bi preporučio političarima.

- Danas smo primetili krv ispred lifta na petom spratu. Zgroženi smo - kažu stanari. Prema za sada poznatim informacijama, Milica je bila u stanu sa Nikolom i zajedno su konzumirali narkotike. Devojka se predozirala i preminula je, a nakon toga nije pozvao ni Hitnu pomoć ni policiju, već je njeno telo danima držao u stanu koji je iznajmljivao u ovoj zgradi. Kada je telo počelo da se oseća i da se zgradom širi jak, nesnosan miris, on je u pomoć pozvao tri druga kako bi s njima izneli telo iz zgrade i negde ga se otarasili. U stanu je, navodno, pronađen Miličin mobilni telefon, koji je odnesen na veštačenje. Nakon toga, policija je pokrenula potragu tokom koje je bio blokiran ceo Novi Beograd. 

Nestanak Milice S. prijavljen je prošle nedelje, pa se pretpostavlja da je nesrećna devojka još tad preminula u Nikolinom stanu.

BONUS VIDEO: