Petar Strugar
Marko Đoković
Petar Strugar

Marko Đoković

Petar Strugar, Foto: Marko Đoković

Protiv njega je u petak u Prvom osnovnom sudu podneta nova tužba, eksluzivno saznaje „alo!”.

- Povrede koje je Strugar naneo Stanojeviću veštačio je poznati profesor i sudski veštak. On je svoje mišljenje o težini povreda izneo i priložio u tužbi koja je predata u sud. Naglasio je da se radi o ozbiljnim povredama vilice - dodaje naš izvor.

Jovan Stanojević

Masanori Jošida

Jovan Stanojević, Foto: Masanori Jošida

 

Priznao krivicu

Strugar se prošle godine u martu nagodio s Prvim osnovnim tužilaštvom da potpiše sporazum o priznanju krivice. Nekoliko meseci kasnije, u humanitarne svrhe uplatio je 70.000 dinara jer pretučeni taksista nije hteo da prihvati taj iznos kao odštetu.

- Za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda u stanju razdražljivosti zaprećena kazna je do tri godine zatvora. Ipak, tužilaštvo je na osnovu zakonske mogućnosti, tačnije oportuniteta, postiglo dogovor sa glumcem da on zaključi sporazum o priznanju krivice - kaže naš izvor.

 

Incident između glumca i taksiste dogodio se krajem marta 2014. na Zvezdari. Glumac je najpre tvrdio da je taksista njega napao prvi jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

- Čovek, za koga sam kasnije saznao da je poznati glumac, prelazio je ulicu. Bio sam iznerviran jer je stao nasred saobraćajnice, iako sam mu svirnuo da prođem. Bio sam besan, jer sam žurio na vožnju, pa sam mu se obratio sa „majmunčino jedna, pomeri se s puta.” On me je samo pogledao, spustio kese koje je imao u ruci i počeo da šutira taksi. Zatim me je izvukao iz automobila i počeo da me bije. Ko zna šta bi sa mnom bilo da to sve nisu videli policajci, koji su tu obezbeđivali jednog sudiju. Oni su ga gotovo skinuli sa mene. Tukao me je i rukama i nogama po celom telu, a najviše po glavi. Nisam uspeo da se otrgnem - ispričao nam je Stanojević.

Beogradski taksista prvo je 15 dana bio u bolnici u najtežim bolovima, pa je zbog teške povrede vilice tri meseca nosio šine, ali nema novca da nastavi lečenje.

Kako kaže, bolove u glavi oseća gotovo svakog dana, a vilične kosti mu se same pomeraju. U nameri da čujemo Petra Strugara, pozvali smo ga na mobilni telefon poznat redakciji, ali je bio nedostupan.

Komentari (8)

joka

03.04.2017 08:34

ako i treba....i još više....

Majla

03.04.2017 08:45

Pa za "majmucino jedna" i treba da dobijes batine, tako to vise nikad nikome neces reci.

neutralan

03.04.2017 08:59

Taksisti uvek zure cak i kad vide pesake.Ovaj mi ne deluje da ga je lako izvuci iz kola. Ali ako ima potvrdu od lekara o prelomu nema sta da se prica.

kasper

03.04.2017 09:51

pozivam petra da i meni polomi vilicnu kost za 10 soma evra

leko

03.04.2017 10:50

Taksisti su naj okrutniji u Bg. Oni su u stanju da gaze kreko mrtvih. Kava je to sorta (ne)ljudi? ARNAUTI. Oni daju primer ostalim ucesnicima u saobracaju da se njeljudski ponasaju.! To su Lesinari od ljudi.

SIMA

03.04.2017 10:55

Leko, nisu samo lesinari nego i Kanibali u dusi i srcu. To je 0 klasa od ljudi,samozljivci! Al to su samo takvi u bg.

Baba roga

03.04.2017 11:50

Ajde Strugar, strugni odakle si dosao i mirna Backa. Plati cloveku Din 1.200.000,00.

Joe

03.04.2017 13:54

E, neka ga je mrčo sastavio!!! Taksari se na faci vidi da je srbijansko, gedžovansko govedo, koje bi sa mrtve majke dinar skinulo!!! Samo rokaj žgadiju!!!