Zatvor u Pančevu
Alo!/Vladimir Marković
Zatvor u Pančevu

Alo!/Vladimir Marković

Zatvor, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ubistvo se dogodilo u subotu oko ponoći u stacionaru zatvora u kojem su se dvojica pritvorenika nalazila na lečenju.

- Tokom večeri je izbila svađa između cimera koji su počeli da vređaju jedan drugog. Naime, K.J. je oko ponoći iskoristio priliku dok je njegov cimer B.D. bio u toaletu i po izlasku ga brutalno napao! Najpre ga je srušio na pod, a potom mu zašiljenom metalnom kašikom prerezao vrat - kaže izvor blizak slučaju.

- Maloletnik je tada rukom izvadio grkljan svog cimera i stavio ga pored njegovog tela! Ni to mu nije bilo dovoljno. Zgrabio je jastuk s kreveta i stavio ga mladiću preko glave, a onda krvnički nastavio da ga udara rukama i nogama po telu - priča izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

U trenutku zločina u bolničkoj sobi nalazila su se još tri zatvorenika, koja nisu ništa čula jer su sve vreme spavala. Ubrzo su na lice mesta stigli stražari, ali B.D. nije bilo spasa.

- Stražari su ispred sobe zatekli maloletnika koji je bio sav krvav! Odmah su uleteli u sobu i zatekli telo pritvorenika koje je bilo u lokvi krvi. Scena je bila kao u najgorim horor filmovima - priča izvor.

Zatvor u Pančevu

Alo!/Vladimir Marković

Zatvor, Foto: Alo!/Vladimir Marković

K.J. se nalazio na izdržavanju dvogodišnje kazne zbog teških krađa. Maloletnik je pre zatvora boravio u Domu za nezbrinutu decu u Beogradu, a poznat je po sklonosti ka samoubistvu i povređivanju drugih, piše Srpski telegraf.

Majkin partner ga pekao peglom i cigaretama

O K.J. pisalo se 2006, kada je kao petogodišnjak hospitalizovan zbog teških povreda.

- On je tada imao brojne povrede po celom telu, pa čak i na polnom organu, koje su bile nanete peglom i cigaretama. Zbog zlostavljanja je uhapšena njegova majka V.J. i njen nevenčani suprug P.M. Ipak, sud je utvrdio da dečaku nije majka nanela povrede, već njen tadašnji partner - kaže izvor.

Očuh mu batinama ubio trogodišnjeg brata

V.J, majka osuđenika osumnjičenog za ubistvo cimera, ponovo se našla u žiži javnosti 2008, kada je, zajedno sa novim vanbračnim suprugom, uhapšena zbog ubistva mlađeg sina.

- Brat K.J, tada trogodišnji dečak, preminuo je u bolnici od posledica brutalnih batina koje mu je naneo očuh M.J. Ubrzo nakon zločina par je uhapšen, a nedugo zatim V.J. je pokušala da se ubije u zatvorskoj ćeliji - pisali su ranije mediji.

Komentari (3)

kobasica srbije

27.11.2018 10:44

Au kakva porodica od koga još je i zlatan kakv je mogao biti.

Zašto li pročitah ovo!

27.11.2018 12:15

Pokušala da se ubije?!? Nije valjda da je neko sprečio? To nije majka, to je nakaza. Kakav je pa mogao da ispadne njen sin pored nje i njenih izabranika? Ne zna se ko je veći zlikovac i psihopata u ovoj jezivoj priči koja prevazilazi najgore horor filmove. Koliko li su dobili njeni partneri? Definitivno treba uvesti doživotni zatvor sa teškim radom (bez mogućnosti pomilovanja IKADA).

nedjo

27.11.2018 16:15

tog maloletnika treba spaliti,nema od njega čoveka