Jabukovac, selo Vratna
Alo.rs/Dragan Ilić
Jabukovac, selo Vratna

Alo.rs/Dragan Ilić

Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

 

Monstrum iz Jabukovca mislio je da će na imanju Raje Kazimirovića, u zaseoku Vratna, zateći samo njegovu majku Dragicu (93) i da će od nje pretnjom lako iznuditi priznanje gde čuvaju novac! 

To je juče izjavio Davor Pernić (35) iz Jabukovca na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu i otkrio kojim je redosledom ubijao nedužne žrtve!

Ubica iz Jabukovca slučajno pao na poligrafu! Policija mu postavila jedno prosto pitanje!

AUTOR: Alo.rs/ Večernje novosti/ M. I. DATUM I VREME: 26.08.2019. 07:42 - 26.08.2019. 07:47 Davor je pozvan telefonom da dođe u policiju. Došao je potpuno opušten, ali je poligraf pokazao da on nešto krije. Osumnjičeni Davor P., Foto: Instagram/Davor P. * Davor P.

 

Davor Pernić se tereti da je 7. avgusta ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu, sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53), a posle saslušanja mu je određen pritvor do 30 dana.

On je bez preteranog kajanja ispričao da je ubio četvoro ljudi zbog 500 evra i opisao kako je stigao na Rajino imanje.

Aahrana, Jabukovac

Alo

Sahrana, Jabukovac, Foto: Alo

 

- Ja nikada nisam bio kod njih. Nisam čak ni znao gde im je tačno salaš! Tog dana sam ga tražio i našao. Mislio sam da je kod kuće samo baba Dragica i da ću od nje lako pretnjom saznati gde im je novac. Čuo sam da su mnogo bogati, a meni su trebale pare da bih ih dao svojoj ljubavnici za lečenje - hladnokrvno je ispričao Pernić pred tužiocem.

Pernić je otkrio da je do kuće dolazio dva puta i vraćao se, a da je oružje potegao posle trećeg upada i da je tada ubio babu Dragicu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Kad sam prišao salašu, primetio me je pas i počeo da laje. Otišao sam do potoka da razmislim šta da radim, pa sam odlučio da se vratim. Ispred kuće sam zatekao baba Dragicu i Draganu, koja je sedela i čitala knjigu. Povikao sam: „Govorite gde su pare!“, ali Dragana je ustala, dohvatila sekiricu i krenula na mene. Ponovo sam otišao do potoka, ali sam se posle kraćeg razmišljanja vratio. Prvo sam ubio babu, a zatim i Draganu. Ušao sam u kuću i počeo da preturam, ali odnekud se pojavila i Ljubinka. Pucao sam u nju i vratio se da završim pretres, ali začuo sam traktor. Izašao sam, video Raju i pucao mu u grudi više puta, pa sam se opet vratio u sobu. Onda mi se učinilo da se Raja pomera, pa sam izašao i pucao mu u glavu. Ponovo sam se vratio u sobu i našao oko 200 evra i oko 35.000 dinara, koje sam uzeo i pobegao - ispričao je osumnjičeni.

Radomir ispričao sve o unuku, jedan detalj mogao bi da bude motiv četvorostrukog ubistva!

AUTOR: Kurir; D.K. DATUM I VREME: 25.08.2019. 17:30 Radomir P., deda Davora P. koji je osumnjičen za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu ispričao je da su u petak došli policajci da urade pretres kuće i da je tek tada saznao za šta sumnjiče njegovog unuka. Ubica iz Jabukovca, Foto: Instagram/Davor P.

 

Pernić je posle saslušanja sproveden u pritvor, a u nastavku istrage će biti na psihijatrijskom posmatranju.

- Na prvi pogled se ne primećuje ni trunka neuračunljivosti, niti se to vidi iz njegovog iskaza, ali će neuropsihijatri morati da utvrde da li je uračunljiv - kažu u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu. 

Meštani: Imao je bubice u glavi, a ne ljubavnicu!

Meštani Jabukovca kažu da su iz medija prvi put čuli da Pernić ima neku ženu.

- Da je imao devojku ili ljubavnicu, neko iz sela bi to znao. Možda je umislio da mu je neka žena ljubavnica. Imao je on bubice u glavi! - kažu meštani.

 

Nagrađeni policajci za slučaj „Jabukovac“

Ministar policije Nebojša Stefanović juče je novčano nagradio policajce koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu.

- Nagradio sam ljude koji su najzaslužniji za rasvetljavanje ovog slučaja i koji su pokazali da ne postoji zločin koji će proći nekažnjeno. Ovo je tek jedan od primera koji pokazuje da u policiji radi veliki broj izuzetnih profesionalaca, koji se bore da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja - rekao je Stefanović.

 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!