Monstrum: Vladica Rajković (28)
privatna arhiva
Monstrum: Vladica Rajković (28)

privatna arhiva

Monstrum: Vladica Rajković (28), Foto: privatna arhiva

On je čak policiju odveo na lice mesta, a kada je pronađeno telo devojčice, toliko je bilo unakaženo i krvavo da su jedva prepoznali da je reč o Anđelini!

Rajković nije ni trepnuo dok je mirnim glasom, bez trunke kajanja, pričao kako je ubio malu Anđelinu, kaže izvor „Alo!”. Protiv njega je podneta prijava zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, nakon čega mu je određen pritvor do 48 sati.

Meštani kažu da je Vladica bio problematičan, opijao se, dugovao novac, krao, ali niko nije mogao da pretpostavi kakva se zver skriva u njemu.

- Rođendan je slavila jednogodišnja bratanica ovog monstruma. Negde oko pet časova okupilo se puno dece i ubica je izabrao trogodišnju Anđelinu. Prethodno se igrao s mališanima, pravio im balone, šalio se sa njima... - kaže plačući jedna meštanka.

Ujak devojčice Dalibor Stefanović

Suzana Božinović

Ujak devojčice Dalibor Stefanović, Foto: Suzana Božinović

Očevici kažu da je Vladica u jednom momentu nestao sa devojčicom. Kada su uveče ujak i gosti otišli po cigarete, iskoristio je priliku i odveo malu Anđu... Njena majka je oko 21 sat došla po dete da je vodi na spavanje i tada primetila da deteta nema. Krenula je potraga za devojčicom, jer su svedoci rekli kako su videli osumnjičenog i devojčicu kako idu ka autobuskoj stanici.

Policija je odmah blokirala sve puteve, a meštani su obišli sve napuštene kuće, jaruge, reku Timok. Ispostavilo se da je Vladica devojčicu odveo kolskim putem ka selu Zagrađe, a zatim odvukao u šumu do divlje deponije, nekih 600-700 metara udaljenu od sela. Devojčica je još bila živa kada je Vladicu oko 22 sata nazvao otac, koji je tokom razgovora sa njim čuo vrisak. Posle toga Vladica je bio nedostupan.

Iz ove kuće je  monstrum oteo devojčicu

Ivan Popović

Iz ove kuće je monstrum oteo devojčicu, Foto: Ivan Popović

Nakon mučkog silovanja Vladica je devojčici smrskao glavu kamenjem, kojim ju je udario nekoliko puta, a tukao ju je rukama i šutirao, sve dok nije izdahnula. Zatim je svoju krvavu odeću oprao u Timoku, odneo kući da se suši, obukao čistu garderobu i vratio se na rođendan kao da se ništa nije dogodilo!

Kako „Alo!“ saznaje, Rajković je dosad imao samo krivičnu prijavu za uništavanje tuđe imovine. On je u selu živeo s ocem Nebojšom, babom Malinom i dedom Ljubom, koji su ga i odgajali. Meštani pričaju da je bio nezgodan kad popije. Bio im je čudan jer je noću vozio traktor i išao u njive. Pričaju i da se viđao sa meštankom D. N., nestalom pre mesec dana. Zbog toga je bio na ispitivanju, ali je prošao poligraf.

Satnica zločina

17.00 - mala Anđelina odlazi na rođendan
21.00 - majka primetila da joj nema ćerkice
21.30 - policija krenula u potragu
22.00 - otac zvao Vladicu i čuo vrisak
22.30 - Vladica se vratio na proslavu
23.30 - policija hapsi monstruma
04.30 - majka saznaje da joj je dete mrtvo

Borivoje Borović

Emil Čonkić

Borivoje Borović, Foto: Emil Čonkić

 

„Čeka ga 40 godina robije“

Advokat Borivoje Borović kaže da će monstrum najverovatnije dobiti najveću moguću kaznu. - Dobiće 40 godina zatvora, ukoliko se ne utvrdi da je lud ili da je u momentu kada je počinio zlodelo bio neuračunljiv. U tom slučaju, ići će u psihijatrijsku ustanovu u kojoj će verovatno ostati doživotno. Ovaj monstruozni zločin posledica je velikog broja nikad nerazjašnjenih zločina o kojima su mediji brujali, što je veliki podstrek zločincima koji se nadaju da nikada neće biti otkriveni i onda dobiju dodatnu hrabrost da počine zločin - objašnjava naš sagovornik.

Komentari (3)

Vera

11.07.2016 15:05

Tako ti je to kad Nebeski srpski narod i posle priznanja i dalje krivoslavi i ĆUTI tako ti je to kad se dočekuju masoni po Šumadiji a narod ĆUTI pa tako ti je to kad nasilje i seks na Parovima, Farmama i Braderima a narod ĆUTI pa tako ti je to kad se već 21g kuka i kmeči i laži za jedan GENOCID i glumi žrtva ko da narod ništa nije video šta se dešavalo 90ih pa sad ĆUTI...a neki eto očito od toliko ćutanja i gledanja eto "PUCAJU"!

miki

11.07.2016 15:14

@Vera - a da ti odeš doktoru malo?

Nelex@miki

11.07.2016 19:38

@Vera - Miki moras ponovo da pohadjas osnovnu skolu, a narocito moras gramatiku Srpskog jezika da usavrsis. Zato sto si gramaticki nepismen. Verujem da si iz Srpskog jezika imao poklonjenu dvojku u osnovnoj skoli.