Policija
Alo!/ Masanori Jošida
Policija

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Bisim H. (49) iz Novog Pazara uhapšen je u ponedeljak uveče u tom gradu zbog sumnje da je tokom vikenda u Novom Sadu silovao svoju bivšu devojku (46), preteći joj pištoljem.

Nesrećna žena ga je odmah prijavila policiji, a osumnjičeni je pobegao u Novi Pazar, gde je i pronađen.

Pročitajte još:

- Bisim H. i silovana žena bili su u emotivnoj vezi neko vreme. Međutim, ona više nije želela da bude s njim, pa mu je to i saopštila. Bisim nikako nije mogao da se pomiri s tim. Svakodnevno ju je obasipao porukama u kojima je pisao da želi da se pomire jer ne može da živi bez nje. Insistirao je da probaju još jednom, ali ona nije htela ni da čuje - priča izvor iz istrage.

Kako kaže, odlučan da ponovo bude s Novosađankom, Bisim H. je u subotu otputovao u Novi Sad, pozvao je i rekao da je ispred njenog stana.

- Kad joj je zakucao na vrata, žrtva je odlučila da ga pusti unutra i ne sluteći šta će se dogoditi. Unutra je nastavio da je ubeđuje da se pomire, ali kad je ona odbila, izvukao je pištolj i počeo da vitla njim i preti joj da moraju biti zajedno. Žena se uspaničila, jer nije znala da li je reč o pravom oružju ili replici. Na kraju, Bisim je uz pretnju pištoljem silovao svoju bivšu devojku i otišao iz njenog stana - prepričava izvor dramu.

Prema njegovim rečima, napastvovana žena je u ponedeljak pozvala policiju i prijavila da je silovana.

Škaljarca odao neoboriv dokaz! Osumnjičen za likvidaciju još tri Srbina!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 25.09.2019. 15:33 Ovo ubistvo je rasvetljeno zahvaljujući saradnji policija Srbije i Crne Gore. Milo Ilić, Foto: Facebook Podgoričanin Marjan Vujačić (34) ubio je Mila Ilića (28) krajem aprila ove godine, potvrdilo je DNK veštačenje. Ovo ubistvo je rasvetljeno zahvaljujući saradnji policija Srbije i Crne Gore.

- Novosadska policija je odmah počela potragu za njim. Obavestili su i kolege iz Novog Pazara. Oni su posle nekoliko sati u Pazaru pronašli osumnjičenog i uhapsili ga. Pretresom njegovog stana nađen je gasni pištolj, a sumnja se da je upravo njime pretio ženi - kaže sagovornik i dodaje da će Bisim H. biti sproveden u Novi Sad na saslušanje.

Izvor kaže da protiv Bisima H. ranije nisu podnošene prijave za seksualno nasilje.

- Protiv njega nema prijava za silovanje ili neko slično krivično delo, ali ga je policija ima u evidenciji zbog nekih sitnijih krivičnih dela - objašnjava izvor i dodaje da je istraga u toku.

Prijava i za proganjanje

Kako se nezvanično saznaje, protiv Bisima biće podnete krivične prijave za silovanje, ali i za proganjanje.

- Pošto je on nesrećnu ženu proganjao i uznemiravao i pre silovanja, odlučeno je da će se sumnjičiti za dva krivična dela - kazao je izvor iz istrage.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu