Ivanja Rošulj, stradala u kupatilu
facebook
Ivanja Rošulj, stradala u kupatilu

facebook

Ivanja Rošulj, stradala u kupatilu, Foto: facebook

Ona je taj dan oko 18 sati ušla u kupatilo da se istušira, ali je došlo do kratkog spoja i Ivana je preminula uprkos naporima porodice i lekara da je reanimiraju.

Pročitajte još:

 

- Moja ćerka je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler. Dok je bila u tuš-kabini, struja iz bojlera probila je kroz tuš, te udarila u vodu i tuš-kabinu u kojoj je bila Ivana. Od udara, ona ja pala iz kabine na lavabo. Moja supruga i ja smo čuli da se nešto lomi, ali nismo znali šta se dešava. Supruga je ušla unutra i našla našu ćerku na podu - rekao je za „Alo!“ Ivica Rošulj (49), Ivanin otac, koji je policajac u Sečnju.

Ivana Rosulj nije isključila bojler

facebook

Ivana Rosulj nije isključila bojler, koji je izazvao strujni udar, Foto: facebook

On nam je ispričao da je Ivani srce radilo, te da su odmah pozvali Hitnu pomoć i pokušali da joj pomognu.

- Lekari Hitne pomoći su dva sata masirali Ivani srce, davali joj adrenalin,
ali našoj devojčici nije bilo spasa - utučeno nam je juče rekao Ivanin otac.

Ivana Rošulje je preminula na licu mesta

facebook

Ivana Rošulj je preminula na licu mesta, Foto: facebook

Ivan priča da je njegova ćerka radila u fabrici kablova u Zrenjaninu, ali da je 8. januara trebalo da pređe u firmu „Dreksmajler“, gde radi i njena majka Stanojka (43).

- Ivana je završila srednju školu, ali je htela da bude policajka. Baš smo o tome pričali i planirala je da se javi na novi konkurs u martu. Već je bila podnela zahtev za mesto policajke jer joj to joj je bila velika želja - da krene mojim stopama - rekao nam je Ivan, u čiju se kuću juče sjatilo celo Stajićevo.

Često se slikala u kupatilu

Ivanina se često slikala u kupatilu u kojim je poginula i te fotografije postavljala je na svoj Fejsbuk profil. Na njima se vide bojler i tuš-kabina gde je nastradala.

Otac tragično nastradale Ivana jedva je prozborio da je ona 10. januara trebalo da proslavi 24. rođendan.

- Ne znam šta da kažem. Treba ovo preživeti - rekao nam je Ivan Rošulj, koji je naveo da je bojler uvek dosad bio ispravan.
Ivana ima i mlađeg brata Igora (18).

Celo Stajićevo je u šoku zbog pogibije mlade Ivane.

- Svi plaču i ne mogu da dođu k sebi. Ona je divno dete, iz divne porodice. S njima živi i baka, a deda joj je nedavno preminuo. Uvek se fino svima javljala. Izlazila je, volela život i uvek je bila doterana - kažu komšije.

Ivanino telo je 5. januara bilo na obdukciji u Novom Sadu, a 6. januara treba da bude dopremljeno u Zrenjanin.

Ivana će biti sahranjena 6.januara na mesnom groblju u Stajićevu. Najpre će biti dovezena u njenu kuću, a poslepodne će biti sahranjena na lokalnom groblju.