NAKON 40 DANA OD JEZIVE TRAGEDIJE Moja će te ljubav pratiti uvek i svuda, LJUBAV JE JAČA OD SMRTI: Majka nastradalog Strahinje objavila potresnu čitulju!

Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljeno, delovi su bili rasuti svuda po kolovozu, a prema rečima očevidaca, Stojanović je ležao na ulici sve do dolaska Hitne pomoći, dok mu je partnerka držala glavu u naručju.

Čitulja Strahinji Stojanoviću
Čitulja Strahinji Stojanoviću, Foto: Alo.rs

Danas se navršilo četrdeset dana od smrti Strahinje Stojanovića, koji je poginuo 13. septembra nakon što je ispod njegovog džipa aktivirana eksplozivna naprava tokom vožnje.

Tim povodom su u novinama objavljene čitulje, a najpotresnija je ona koju je poslala njegova majka.

- Moje si nebo, moj sve... Sine moj, dušo moja, putuj s anđelima sine, na neko bolje i lepše mesto. Znaj da će te moja ljubav pratiti uvek i svuda... Moj si život, sav moj ponos, moj najveći životni uspeh, osmehu moj najlepši... Volim te najviše na svetu celom... Ljubav je jača od smrti - napisala je njegova majka.

I Strahinjini prijatelji su objavili čitulju, kojom su poručili da i dalje ne mogu da veruju da ga više nema.

- Bio si drug, prijatelj, brat, bio si sve što može da bude čovek... Ne možemo i ne želimo verovati da je ovo istina! Ne želimo da te nema... Da te više ne vidimo kako se smeješ i zbijaš šale! Potreban si nam, ali nisi tu...

Podsećamo, Strahinja je u vozilu bio sa svojom devojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez.

Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljeno, delovi su bili rasuti svuda po kolovozu, a prema rečima očevidaca, Stojanović je ležao na ulici sve do dolaska Hitne pomoći, dok mu je Kolumbijka držala glavu u naručju.

Prvo su se pojavile informacije da je Strahinja ostao bez nogu, ali je on nakon transporta u bolnicu podlegao povredama.

Zbog ubistva je uhapšen Milivoje L. iz Gradiške.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi