Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Indi se dugo družila sa Jelenom Marjanović

E-stock, Boris Mirkov

Indi se dugo družila sa Jelenom Marjanović, Foto: E-stock/ Boris Mirkov

Indi navodi da poseduje glumačke sposobnosti i da bi mogla u potpunosti da dočara Jelenin lik jer se s njom družila i sarađivala godinama.

- Ne bih volela da glumim nekog koga sam poznavala, ali bih profesionalno mogla da odigram tu ulogu jer sam s Jelenom bila bliska i imam glumačkog dara. S Jelenom i njenim suprugom Zoranom družila sam se od svoje 17 godine, pa sve do tragičnog događaja. Oni su učestvovali u mom životnom i muzičkom sazrevanju. Dosta vremena provela sam s njom i mogla bih verno da pokažem kakva je bila - kaže Indi za „Alo!“.

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Snimače seriju o njoj, Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Indi navodi da se sa Jelenom i Zoranom družila od 2004. godine, pa sve do Jeleninog tragičnog kraja.

- Bio je to dug period druženja. Radili su kompletno moj prvi album i hit „Bato, bre“. Ja sam bila njihov projekat, a Jelena mi je na neki način bila mentor. Učila me je kako da pevam, dišem… Puno je vežbala sa mnom i davala mi je bitne savete. Toliko smo vremena provele zajedno da mogu da skinem njenu originalnu boju glasa, način na koji puši... Bilo je poređenja i da ličimo, mada je ona bila skroz prirodna, a ja sam radila na sebi neke estetske zahvate - priča Indi.

Vuk Kostić: Nemam pojma ni o čemu

Vuk Kostić nam je rekao da ništa ne zna o tome da ga neki vide u ulozi Zorana Marjanovića.

- Ništa ne znam o tome - kratko je rekao Kostić. On nije želeo da nam kaže ni da li bi prihvatio da igra Zorana Marjanovića.

Ona otkriva da je Jelena bila specifična i veoma emotivna osoba.

Vuk Kostić

Alo!/Nenad Vujanović

Jedan od kandidata za ulogu Zorana Marjanovića, Vuk Kostić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Bila je vrlo posebna, iskrena. Krhka, a jaka. Ona i Zoran imali su specifičnu vezu, razumeli su se pogledima. Znale smo i da se posvađamo nekoliko puta u vezi s nekim pesmama, ali to je bilo sve u cilju da se projekat dobro odradi. Odigrala je veliku ulogu u mom životu - kaže popularna folkerka i dodaje da je i sama Jelena imala glumačkih sposobnosti.

Indi smatra da bi ulogu Zorana Marjanovića najbolje izneo glumac Vuk Kostić.

Zoran Marjanović ne voli što će se smrt njegove supruge

Masanori Jošida,Alo

Zoran Marjanović ne voli što će se smrt njegove supruge , Foto: Masanori Jošida/Alo

- Mislim da samo Vuk dolazi u obzir jer ima harizmu i odlično bi odigrao Zorana. Ne vidim nikog drugog ko bi to mogao profesionalno dobro da iznese - otkriva ona.

Popularna pevačica napominje da se ne nameće za ulogu Jelene, ali ističe da je ona najbolje poznavala od svih kolega.

Predrag Gaga Antonijević, reditelj koji snima Pevačicu

Tanjug, Filip Krainčanić

Predrag Gaga Antonijević, reditelj koji hoće da snima seriju Pevačica, Foto: Tanjug/ Filip Krainčanić

- Naravno, ne kažem da neka druga glumica koja zna da peva ne bi dobro odigrala tu ulogu - kaže Indi za „Alo!“.

Ona se priseća i da je na sedam dana pred Jeleninu smrt imala zakazan termin u njihovom studiju u Borči i da je ubistvo njene koleginice baš potreslo.

Snimanje počinje za mesec i po dana

Kako „Alo!“ saznaje, rad na snimanju serije „Pevačica“ počeće za mesec i po dana. Reditelj Predrag Gaga Antonijević nije juče želeo da otkriva nikakve detalje ni da kaže kome će poveriti uloge. On nije želeo da komentariše ni to što je Jelenin suprug Zoran Marjanović ljut zbog snimanja serije.

- Nemam komentar - bilo je sve što je rekao Antonijević za „Alo!“.

 - Bila sam prijatelj te kuće i Jelenina smrt mi je veoma teško pala - navodi Indi.

Seriju „Pevačica“ planira da snima naš poznati reditelj Predrag Gaga Antonijević, koji je izjavio otkrio da je inspirisana životom i tragičnom smrti Jelene Marjanović.

- Radimo „Pevačicu“ na osnovu tragičnog događaja koji je okupirao celu naciju. To je serija koja će prvi put na našim terenima ući u taj žanr. Istraživaćemo područje crne magije, vradžbina, vračara, belih i crnih magova. Pokušaćemo da odgonetnemo šta se desilo na nasipu. Biće veoma veliki izazov, a za seriju već imamo interesovanje u inostranstvu.

Pročitajte još:

Dovešćemo svog istražitelja iz Amerike, moramo da uđemo u celu istragu. Mislim da je to tema koja će nastaviti da nas okupira i što smo dalje od događaja, dalje smo od istine. Bavićemo se istragom, a to je najvažnije. Imaće tu dosta dokumentarnog osećaja, dominantna tema će biti magija. Dosta ljudi s estrade će učestvovati u toj seriji - rekao je nedavno Antonijević.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina