Šabac, Gajić
Alo

 

Šabac, Gajić

Alo

Foto: Alo

Stanari stambenih zgrada, koji su javili za ovaj događaj, veoma su uznemireni i kažu da ovo nije prvi put, jer su u dva navrata, pre 15 dana i mesec dana, isti ljudi posekli još dva zimzelena drveta.

Monstrum iz Jabukovca bez kajanja ispričao sve detalje jezivog zločina i ko je zapravo bio prava meta!

AUTOR: S. BOŽINOVIĆ DATUM I VREME: 26.08.2019. 21:29 - 26.08.2019. 21:37 Priznao na saslušanju Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić Monstrum iz Jabukovca mislio je da će na imanju Raje Kazimirovića, u zaseoku Vratna, zateći samo njegovu majku Dragicu (93) i da će od nje pretnjom lako iznuditi priznanje gde čuvaju novac!

Nepoznata grupa mladića i devojaka, u noći između nedelje i ponedeljka, u šabačkoj ulici Leonarda da Vinčija motornim testerama posekla je četiri jelke i jedno ukrasno drvo.

Pročitajte još:

- Probudio nas je zvuk motorne testere u pola tri ujutru. Sa terase sam videla mladiće sa tri "motorke" kako ruše drveće, a dve devojke sa dugim crnim kosama išle su ispred njih. Izgledalo je kao na filmu - priča uznemirena Šapčanka koja ne želi da joj pominjemo ime jer se plaši da će joj noćni posetioci zakucati na vrata.

Pala kao pokošena na devojačkoj večeri! Nije pila niti se drogirala, uzrok smrti je nikad strašniji!

AUTOR: Alo.rs/Telegraf/ I.L. DATUM I VREME: 27.08.2019. 10:41 - 27.08.2019. 10:48 Sve se odigralo u bašti kafane, naočigled prestravljenih gostiju. Ivana Ružić, Foto: Printskrin/Facebook * Ivana nikada nije pila, a kamoli se drogirala. Bila je devojka za primer, kažu njeni poznanici.

Šapčani kažu da je sve počelo pre mesec dana kada je posečena najveća jelka iz osamdesetih godina prošlog veka, koja je posađena kada su sagrađene stambene zgrade solidarnosti u toj ulici.

BONUS VIDEO: Dojava o bombi ispred skupštine Srbije