JEZIVI DETALJI NESREĆE U ŽELEZNIKU! "Mladić se nije video koliko je automobil bio smrskan, pozlilo mi je kad sam shvatila šta se dogodilo"

"Nestala nam je struja u celom kraju, pa sam izašla na ulicu da vidim šta se dešava. Tada sam videla policiju i smrskan automobil. Prizor je bio grozan, pa sam se samo vratila u kuću":

Saobraćajna nesreća na Plavom mostu
Saobraćajna nesreća, ilustracija, Foto: Alo!

Ovako svedoci opisuju jeziv prizor nakon stravične nesreće u Avalskoj ulici, u Železniku u kojoj je život izgubio mladić star 25 godina.

Do nesreće je došlo u 7.18 sati jutros, nakon što je, za sada, nepoznat mladić izgubio kontrolu nad vozilom.

Dvadesetpetogodišnji mladić sa Petlovog brda, izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta, nakon cega se zakucao u trafo stanicu i ostao mrtav na licu mesta.

- Moj auto je bio parkiran malo pre trafo stanice. On kada je sleteo s puta razbio je ivičnjak trotoara, preleteo moj automobil i zakucao se u trafo stanicu - objašnjava jedan komsija.

Na lice mesta ubrzo nakon nesreće stigle su ekipe Hitne pomoći i policije, međutim, mladiću nije bilo spasa. Za njima su došle i vatrogasne ekipe koje su mladića izvlačile iz potpuno smrskanog automobila.

- U 8.10 sam krenula u prodavnicu i videla auto zakucan u trafo stanicu. Bilo je dosta ljudi oko njega, što vatrogasaca, što slučajnih prolaznika. Čovek se nije ni video koliko je auto bio smrskan. Kad sam ušla u kuću, nije mi bilo dobro, odmah sam uzela šećer i vodu. Strašno je bilo. Greota, mlad čovek... - prepričava stanarka ove ulice.

Uznemireno dodaje da je videla starijeg čoveka kako stoji pored smrskanog automobila i kako se trese.

Stanari ovog dela Žarkova su zbog saobraćajne nesreće ostali bez struje, a saobraćaj se jedno vreme odvijao otežano.

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi