NE MOŽE MU NIKO NIŠTA Mladić mesecima teroriše celo Valjevo, napada ljude na ulici iz čista mira, tuče policajce...

Već četvrti put u poslednjih sedam meseci nasilnik S.Ž. (20) naneo je teške telesne povrede Valjevcima, a posle jednog starijeg građanina, policajca i komunalca, sada su mu na meti bili učesnici proslave punoletstva.

Saobraćajna policija
Ilustracija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Naime, kako je saopštila valjevska policija, S.Ž. je najpre tokom proslave punoletstva u jednom kafiću u valjevskoj staroj čaršiji Tešnjar, razbijao flaše i čaše zbog čega su ga vlasnik i organizator proslave udaljili iz objekta.

Dok je izlazio, međutim, nasilnik je flašu bacio u pravcu gostiju i pogodio u glavu majku čije je dete slavilo punoletstvo, nanevši joj teške telesne povrede. S.Ž. je divljanje nastavio tako što je potom razvalio vrata magacina ugostiteljskog objekta u blizini, a onda je u begu Tešnjarom, iz čista mira, drvenim predmetom udario mladića u prolazu.

- Nakon hapšenja, S.Ž. je vređao i psovao policijske službenike, a jednog od policajaca udario pesnicom u stomak i naneo mu lake telesne povrede. Po nalogu osnovnog javnog tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužilaštvu – saopštila je policija

Divljanje nasilnika, koji živi na adresi Šabac-Valjevo, s obzirom da su mu roditelji razvedeni i u grad na Kolubari dolazi kod majke, počelo je u aprilu, kada je u jednom ugostiteljskom objektu u Valjevu, prilikom kontrole radnog vremena, pikslom udario komunalnog policajca u glavu. Mesec dana kasnije S.Ž. je u noćnim satima u Tešnjaru napao vlasnika restorana “Jefimija” M.P, i to u trenutku kada je on pokušao da isparkira svoj automobile, tako što mu je pesnicama polomio vilicu i zadao još nekoliko udaraca po glavi, posle čega je pobegao.

Najzad, već sledećeg meseca S.Ž. je uhapšen kada je u centru grada napao policajca D.L. tako što je, pošto ga je taj pozornik upozoravao da siđe sa lampiona, prilikom bekstva se opirao hapšenju i policajcu polomio petu.

Nakon tog hapšenja, sa krivičnom prijavom za nanošenje teške telesne povrede i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, mladić je predat osnovnom tužiocu, ali je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: N.N.
  13/09/2018 - 14:44
  Posle kada se pojavi baka Stojanka, država nju hapsi. Pravda za Stojanku!! Kriminalce u zatvor!!
 • Korisnik: XXL
  13/09/2018 - 00:46
  Dobro je. Bar ih je naučio pameti da znaju gde je državi mesto. Naravno u celom svetu je obrnuto.
 • Korisnik: Goga
  12/09/2018 - 23:46
  U bre, pa ovaj samo miliciju bije? I puste ga??? Auuu
 • Korisnik: maksa
  12/09/2018 - 16:13
  pusten da se brani sa slobode ... e to je problem...da su majmuna strpali u zatvor na 5 godina ...ovih drugih dela na ni ni bilo...tako da sve ide na teret samom javnom tuziocu i sudiji za prethodni postupak..
 • Korisnik: Zeljko
  12/09/2018 - 15:49
  Dok je tukao obicne gradjane,niko nije reagovao,a kad je napao policajca,e onda je reagovano.Fantasticna drzava,prosto da pozelis da zivis u njoj
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs