Hitna pomoć
J.I.
Hitna pomoć

J.I.

Hitna pomoć, Foto: J.I.

U napuštenom objektu na uglu ulica Neznanog junaka i Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju, sinoć je pronađena ženska osoba stara oko tridesetak godina u polusvesnom stanju. Pronađena devojka bila je gola od struka na dole, a prema rečima očevidaca bila je pod dejstvom narkotika.

Policija

Alo!/ Rajko Ristić

Devojku je pronašao muškarac koji je igrom slučaja ušao u napuštenu kuću i odmah pozvao policiju. Kako prenosi portal Pink, muškarac je ispričao policiji da je ušao u napušteni objekat da obavi nuždu.

Nakon što je ušao video je polugolu žensku osobu u lošem stanju. Muškarac se uplašio i istrčao napolje, a odmah zatim pozvao je policiju koja je brzo stigla na lice mesta. Policija i Hitna pomoć pružili su pomoć devojci, a zatim je prevezli na Vojnomedicinsku akademiju.

Pripadnici policije zatim su detaljno ispitali muškarca koji je pronašao devojku, za koju se u prvom trenutku mislilo da je maloletna, jer je izgledala jako loše. Devojka nije imala vidljive povrede na telu, a dalja istraga će utvrditi da li je seksualno zlostavljana, u šta se posumnjalo jer nije imala donji deo odeće.

PROČITAJTE JOŠ: