Hitna pomoć
J.I.
Hitna pomoć

J.I.

Hitna pomoć, Foto: J.I.

Pročitajte još:

 

Devojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebacena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije.

Kako se navodi, osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Preporučujemo i ovo:

 

Kako je potvrdeno za 021, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, devojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

 

On je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega ce uz krivicnu prijavu za nasilje u porodici biće sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli.