Vatrogasci
Alo.rs/T.S.
Vatrogasci

Alo.rs/T.S.

Vatrogasci, Foto: Alo.rs/T.S.

Pripadnici leskovačke policije uhapsili su i priveli na saslušanje javnom tužiocu Osnovnog suda u Leskovcu, jedva punoletnog, D.M. (18) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje u izvršenju krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti i namerno nanošenje štete drugom licu.

Kako nezvanično saznajemo, mlađani D.M. se u krivičnoj prijavi tereti da je u noći između ponedeljka i utorka, odnosno 15-og i 16-og oktobra, namerno zapalio stan u potkrovlju stanbenog objekta svojih roditelja.

Pročitajte još:

Nezvanično saznajemo da se on na ovaj nesvakidašnji čin odlučio nakon kraće rasprave sa bližnjima. U velikom požaru izgoreo je ceo nameštaj u stanu i krovna konstrukcija stanbenog objekta.

Vatrogasci su imali pune ruke posla da suzbiju požar u kojem je, nezvanično rečeno, načinjena materijalna šteta od oko 40 hiljada evra. U velikom požaru srećom niko nije povređen. Istraga je u toku.

Bonus video

Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu

 

Komentari (1)

jug

19.10.2019 11:45

Neki mamin sin, fin neki decko..E pa sada neka mama i tata plate novi krov i renoviranje celog objekta jer ne moze biti samo krov ostecen a da se preskoci smrad koji ostaje posle pozara..