Hitno uključenje Mladena Mijatovića! Majka prijavila sve, dogodio se užas kod crkve

Ovi dečaci su zbog svojih godina krivično neodgovorni, a istraga će dalje pokazati šta će biti sa njima i kako će se ovaj slučaj vršnjačkog nasilja rešiti.

Mladen Mijatović
Mladen Mijatović, Foto: Printscreen/ Pink

Nadležnim službama u Kikindi prijavljen je slučaj vršnjačkog nasilja sa elementima horora.

Novinar TV Pink Mladen Mijatović izvestio je da se radi o prijavi jedne majke iz Kikinde koja je prijavila dežurnim službama da se u tom gradu u neposrednoj blizini crkve Svetog Kozme i Damjana odigrao napad na njenog sina.

- Majka je prijavila da su dva dečaka napala njenog sina kojima ima 11 godina. Navodno su, kako je majka jedanaestogodišnjaka rekla, dva deteta oborila njenog sina sa bicikla i onda su se iživljavali nad njim. Prskali su ga vodom, vezali mu ruke i noge, zakopavali ga u pesak, pokušali da ga bace sa sprata nezavršene građevine, a i tukli su ga za sve to vreme - rekao je Mijatović i dodao:

- Jedanaestogodišnjak je zadobio lake telesne povrede. Policija je odmah reagovala po prijavi i identifikovana su odmah dva dečaka. U pitanju su dva brata koji imaju 11 i 13 godina i oni su iz Kikinde. O svemu je odmah obavešten tužilac iz Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu koji je od policije zatražio dodatni izveštaj, a da se dva dečaka upozore.

Ovi dečaci su zbog svojih godina krivično neodgovorni, a istraga će dalje pokazati šta će biti sa njima i kako će se ovaj slučaj vršnjačkog nasilja rešiti.

Povezane vesti

 • Korisnik: горан
  19/09/2020 - 12:50
  Da ima zakona kao što nema monstrum u popravni dom oca i majku na prinudni rad u rudnik.. Ali ovako socijalna služba psiholozi, i eto nama budućih kriminalaca nekih od klanova budućnosti za jedno desetak godina
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi