Violeta Skorobać Ašanin
Privatna arhiva
Violeta Skorobać Ašanin

Privatna arhiva

Violeta Skorobać Ašanin, Foto: Privatna arhiva

Ovo su za Miss Svetlanu, autorku i voditeljku emisije „Iz drugog ugla” na Studiju B, prve asocijacije na pomen imena dr Violete Skorobać Ašanin, koja je 14. juna nađena mrtva u svom stanu u centru Beograda.

- Još ne verujem da je doktorka koju smo od milja zvali Maca mrtva! Ne liči na nju da sebe izbode nožem u srce. Radila je sa laserima i mogla je sebe da ubije jednim dodirom lasera! Bila je vesela, puna života, detaljna kada je u pitanju posao, ali ujedno džek i mangup kada smo išle u provod. Bože, šta ti je život... Baš sam 18. juna 2005. bila kod nje u totalnoj anesteziji na operaciji i još pamtim njenu ruku dok me je budila, a na isti dan posle 15 godina zajedničkog prijateljstva pričam o njenoj smrti - kaže za „Alo!” voditeljka Svetlana Koprivica poznatija kao Miss Svetlana, i sumnja da je doktorka pala u depresiju zbog posla jer je kod nje išla skoro cela srpska estrada i radila je kao na traci!

Svetalan Koprivica, Miss Svetlana

Privatna album

Svetlana Koprivica, poznata kao Miss Svetlana, Foto: Privatna album

- Njen prvi muž Skorobać je uvoznik silikona za ceo Balkan, izuzetno se kotira na tržištu i svi estetski hirurzi u Srbiji i regionu kupuju od njega. Prezime Skorobać je zadržala zbog sina i samo dodala Ašanin, od drugog muža, koga znam iz viđenja i uvek se učtivo javljao. Kod Mace su dolazili i naši gastarbajteri, mahom za Božić i Uskrs. Tada bi grunuli velike sume novca, jer su grudi u njenoj klinici „Diona” bile od 2.500 do 3.000 evra, dok su recimo u Norveškoj 8.000 evra. Maca je ugradila grudi Kseniji Pajčin, a u kliniku su išle Jelena Maćić, Goga Sekulić, Seka Aleksić, Ana Nikolić, pa čak i muškarci koji su radili botoks lica - navodi voditeljka i čudi se što se sada ne oglasi niko sa srpske estrade.

- Sretali smo se u Sazonovoj ulici u njenoj klinici. Puna usta hvale su tada imali za doktorku. Nisu sletali helikopterima, nego su ulazili na ista vrata, kao svi pacijenti - navodi voditeljka i otkriva da je doktorka Violeta dobro zarađivala i da je sebi još pre 15 godina mogla da priušti luksuzne automobile.

- Vozila je džip „hamer” kad ih je u Beogradu bilo svega tri-četiri. U to vreme su samo Karići imali takve automobile. Kad su nas zaustavljali zbog rutinske kontrole, uvek bi se iznenadili kad vide zgodnu plavušu za volanom! - priseća se naša sagovornica i kaže da je doktorku Violetu poslednji put videla pre vanrednog stanja ispred Hrama Svetog Save, kad su se izljubile i kratko razgovarale.

Komentari (1)

deda

18.06.2020 07:50

Lupetanje u prazno.