Olatz Bilbao Gonzales
Printscreen: Youtube
Olatz Bilbao Gonzales

Printscreen: Youtube

Olatz Bilbao Gonzales, Foto: Printscreen: Youtube

Špansku misicu Olatz Bilbao Gonzales, koja je teško povređena u noći između petka i subote, kada je pod automobil S. S. podmetnuta bomba, juče je u KBC Zemun posetila majka.

Susret povređene misice sa majkom bio je jako emotivan i potresan, a španska manekenka opisala je šta se dogodilo te večeri.

- Mama ne znam kako sam preživela ovaj pakao, gledala sam smrti direktno u oči. Mislila sam da ću da umrem. Sve me boli, mnogo mi je teško. Sećam se da je odjednom odjeknula eksplozija, noga me je bolela, bila sam sva krvava - navodno je misica rekla majci.

Kako se saznaje, Gonzalesova je zadobila opekotine četvrtog stepena, a ova španska lepotica se trenutno nalazi pod nadzorom policije, kako eventualno ne bi došlo do još jednog napada.

- Ispred sobe španske državljanke sve vreme dežura nekoliko policajaca. Ona bi trebalo da bude prebačena na VMA, pošto treba da bude podvrgnuta plastičnoj operaciji zbog teških opekotina koje je zadobila u eksploziji - navodi izvor.

Podsetimo, eksplozija se dogodila u naselju Galenika u Zemunu kada su nepoznati napadači postavili bombu pod automobil S. S. koji je blizak klanu ubijene braće Šaranović.

Komentari (1)

Mirkica

14.08.2018 04:31

E sad je stvarno dobila po....